Forumtanitimi.com - Forum Tanıtım Aracı nedir? Forumtanitimi.com Forum Tanıtım aracı; vBulletin ve myBB forum sitelerinde olan üyeliklerinizi gruplayıp bu forumlara istediğiniz kategorilerde otomatik olarak konu açmanıza yarayan son derece pratik bir araçtır.
Forumtanitimi.com Forum Tanıtımı Aracının özellikleri neledir?
- Sınırsız sayıda kategori oluşturup bu kategorilerin altında sınırsız sayıda forumu barındırabilir ve sınırsız sayıda foruma toplu bir şekilde konu gönderebilirsiniz.
- Program içerisinde yer alan forum arama motoru aracını kullanarak kendi alanınızla alakalı vBulletin ve myBB forumları hızlı bir şekilde tarayabilirsiniz, yapmanız gereken sadece anahtar kelimenizi girmek, anahtar kelimenizle alakalı forumlar karşınızda listelenecektir!
- Post esnasında çalışma süresi ayarı ile yapmakta olduğunuz konu gönderim işlemini bilgisayarınızın ve internetinizin hızına göre optimize edebilme özelliği
- vBulletin ve myBB forum sitelerine konu gönderimi yapabilme.
Forumtanitimi.com Forum Tanıtım Aracını neden kullanmalıyım? Neden kullanmayasınız ki

- Forumtanitimi.com Forum Tanıtım Aracı'ına sahip olduktan sonra dilediğiniz kadar foruma dilediğiniz kadar konu gönderebilirsiniz.
- Forum tanıtım gönderileri ile dilerseniz sitenize açtığınız her bir konunun reklamını yüzlerce forumda yapabilirsiniz.
- Kendi anahtar kelimeniz ile alakalı forumları tarayıp bu forumlara konu gönderimleri yapabilirsiniz. Kendi alanınız ile alakalı forumlardan yüksek dönüş oranları alacaksınız ve çok daha kaliteli bir reklam/imleme çalışması yapmış olacaksınız!
Fiyatlar
Forumtanitimi.com forum tanıtım aracının satış fiyatı ömürboyu lisans olmak üzere sadece 35TL'dir.
Bu ne demek?
35TL ödeyip (10 kişilik kontenjan ile şuanda 20TL) Forumtanitimi.com Forum Tanıtım Aracını satın alacaksınız ve bu yazılımı ömür boyunca kullanabileceksiniz. Dilediğiniz kadar forumu programa ekleyip bu forumlarda dilediğiniz kadar toplu konu açabileceksiniz, kendi alanınızla alakalı forumları da çok hızlı birşekilde tarayabileceksiniz.
[/COLOR]
Satın alma
Satın alma işlemleri için info@forumtanitimi.com mail adresimize mail gönderebilir ya da PM atabilirsiniz.
İletişim & Destek
info@forumtanitimi.com mail adresimiz üzerinden iletişim kurabilirsiniz ve destek alabilirsiniz, müşterilerimize iyi diyalog kurmak ve müşteri memnuniyetini sağlamak; severek, isteyerek ve mutlu olarak yaptığımız işlerden sadece birisidir. 
Ekran Görüntüleri

Notlar
* Forumtanitimi.com Forum Tanıtım Aracı tüm myBB ve vBulletin forumlara konu gönderimi yapılabileceğini iddia etmez. Yapı değiştiren ve tasarımsal düzenlemeler yapan forumları yazılımımız algılayamayabilir, bu durumda o site için konu gönderme işlemi başarısız olmuş olabilir.
* Yazılım bilgisayarınıza lisanslıdır, lisans anahtarınız bilgisayarınıza lisanslanır ve yazılımı sadece 1 PC'de kullanabilirsiniz.