Hocam sizin çıkarttığınız temayı ne yapayım. Bu konuyu sizden duyup düşünmeye başladığımı veya bunu baz aldığımı nereden çıkarttınız. Ben yıllardır bu konularda düşünüp fikir üretiyorum.

Ayrıca ürettiğim veya VELEV Kİ sizin ürettiğiniz bir fikri geliştirerek oluşturduğum bir fikri paylaşmadım. Burada hangi ahlak kuralını ihlal ediyorum da ayıp diyoraunuz ?

Son olarak, olumlu bir yorum yapınca kendinizi boşuna dev aynasında görmeyin. Sadece bu kadarlık bir çıkarımla başarılı olunması ihtimali yok. Deveyi çöktüren son çöp olmadan yapılan analiz bir işe yaramaz ve nitekim şu ana kadar yapılan projelerden henüz bir cacık olmamış.
bir de bu fikri satacağımı nereden çıkarttınız?

Saygılar
Bilo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ayıp ayıp...
bari yazmayın burada böyle bir cümleyi...

ben yukarıda "algoritmayı" çıkarmışım.
Yani ne demek;
Ana tema çıkmıştır, bu andan sonra kafası azcık basan herhangi bir insan, çok rahatlıkla üzerine katıp, rötuşları planlayıp, kendince (eksik olsa da) faaliyete geçirebilir (eksik olsa da diyorum, çünkü projenin kalbi, yani kendini diğerlerinden ayıran ve henüz bir örneğinin hiç olmadığı maddesi yok).

Sizin şu anda yapıyor, yapmakta olduğunuz işi ben 25 yıldır yazıyorum. Paylaşımını yaptığım düşünceyi, diğerlerinden ayıran, can damarı orada yazmıyor. Dün 2 farklı insan araştırıp, ajansıma ve cebime ulaşıp aradılar. Biri ile yüz yüze görüştük. Deliler gibi paraya ihtiyacım olduğu (ve firmam korkunç borçlar altında olduğu halde) hazırlıklı gelip 10.000 TL'lik çeki önüme koydular. Algoritmanın tam halini, medya planlaması ile beraber bir dosya olarak vermem için. Yaptıkları tek hata, "Al paranı çekil" üslubunda konuşuyor olmalarıydı. İçim deli gibi yansa da kabul etmedim. Onlarda "aç kalmaya devam et" diye çekti gitti, atıştık... neyse... hala bir çok işin sadece parayla halledilebileceğine inananlar var ya, iyi gülüyorum

Diyeceğim şu ki;
Burada birileri gerçekten çok ciddi şeyler paylaşıyor. Ya bırakın kendinize kalsın ve ulu orta bu şekilde cümlelerle bulunmayın, ya da varsa gücünüz çıkıp ciddi adımlar atıp iletişime geçin. Siz o "kendi iş fikrinizi" bi atın bana, ben sizinkimi, benimkimi, başkasınınkimi olduğunu söyleyim size.

ve ayrıca;

isterdim ki, böyle cümleler ya yazılmasın, kendi kafanızda geliştirin. Ya da her neyse o "yeterli olmayan" eksikler, yazın burada, ilerletmek isteyen ilerletsin. Ama bunları nemalanmak için kendinize maaledip... satmak... ı ıh... bana yanlış.

Kişiler sadece kendi geliştirdikleri şeyleri satmalılar. Başka fikirlerin üzerine bir iki koyup, satmak bana ters.

Herkes sadece ve sadece kendi nasibini yer. İster paylaşılsın ister paylaşılmasın. Varsa nasibinde, gelecek olan para mutlaka gelir.... ama doğru, ama yanlış yoldan

Kesinlikle sevmedim bu yaklaşımınızı hocam, sevmedim ve şiddetle kınıyorum.

Saygılar
.