Jameika nickli arkadaşa ve diğerlerine 1 sayfa yazı yazmıştım fakat daha sonra seviyelerinin düşük olduklarını farkettikten sonra yazdıklarımı sildim. Özet geçeceğim.

Bence vazgeç sen yok Osmanlı, yok Lozan bitiyor 2023'te diye. Bunlar efsane hikayeler. Çok fazla Osmanlıcı ve Akp'ci facebook sayfalarını takip ettiğini buradan çok iyi anlıyorum. Facebook ile siyaset,din kültürünü kazanamazsın.

Yok Müslümanlar doğru yaşamıyor falan geçeceksin bunları. Sanane istedikleri gibi yaşarlar. Sen peygambermisin ?
Sen hala 2000 yıl öncesinin kafasında yaşarsan, dinde reform yapmaz isen terörist olursun. İyi yapıyorlar bu Ortadoğu'da ki ülkelere.

Bugün bir video izledim, El-Kaide Suriye'de çevirme yapıyor. Tır şöförlerin Alevi olduklarını anladıklarında yolun kenarına çekip 3 kişiyi başlarından vuruyorlar, Allahu Ekber diye bağırıyorlar. Hay Allahına senin. Müslümanlar bu kafayla giderse daha çok sürünürler.

Bence sen insanları ayırma. Yok ben Müslümanımi onlar kafirmiş. Müslümansan göster Dünya'ya ne kattın. Bugün dinlediğin müziğin temellerini, okuduğun kitapların, kullandığın teknolojinin hepsini kafirlere borçlusun. Senin Müslümanlar'da hala kafa kesme, şeriat getirip 12 yaşında kadınla evlenme derdinde.

Osmanlı öldü gitti. Bırak sen bu Osmanlı, ben Türküm, Müslümanım hayellerini.
Ben senden 100 kat daha Osmanlıcıyım. Bir şey bilmeden boş konuştuğunu iki cümleni gördüğümde anladım.

Bak Osmanlı Sarayı'nı asırlarca kafirler yönetti biliyormusun ? Savaşta esir alınıp Müslümanlaştırılan, yakışıklı, güzel, zeki çocuklar. Osmanlı'nın bir çok zengin insanları, yöneticileri, paşaları Yahudi ve Rum'dur. Savaşan kahraman askerleride keza öyle.
Bugün milliyetçi geçinen Anadolu Türk halkı o zaman buğday ekiyordu ki o zamanlar bir çoğu Rum ve Ermeniydi. Türkler Anadolu'ya girince Rum'ları Ermeni'lerin hepsini yok ettilermi sanıyorsun ? Benim köyümün ismi hala Rumca. Vallahi 2 hafta önce köydeydim hala Rumca ile karışık Lazca konuşanlar bile var. Megreller var bizim orada. Ne etnik gruplar var. Bırak ırkçlığı o yüzden. İnsanın insana üstünlüğü yoktur.