Hocam sağolun, hangi üniversitedesiniz hala okuyormusunuz? Ben osmangaziye geliyorum merkez ile arası kaç dk tramvay ile? Bir de kendime araç almak istiyorum bi 131, eski kasa şahin (zevk olarak-ihtiyaçtan değil) bu konu hakkında ne düşünürsünüz acep? Üniversitede abes kaçar mı 131 felan, tabii olduğu gibi değil basık, tatlı bişey
Karabük Üniversitesinde okuyorum 3. senem benim

ama hazırlık olduğu için daha 2. sınıfım.Osmangaziye çarşı durağından binmeniz gerekiyor gidebilmek için.Esnaf sarayının hizasındaki duraklar gidiyor ama oraya 2 tane tramvay geliyor biri otogara biride osmangaziye gidiyor ona dikkat etmeniz gerekli.Tramvayın üstüne bakın binmeden önce Osmangazi Yada Opera yazıyorsa binin muhtemelen 20 dakikaya Üniversitenin oralarda olacaksınız.Ancak Osmangazi geniş bir alana sahip Otobüsle giderseniz Otobüsler içeri girebiliyor daha yakın bir yerde inebilirsiniz fakültenize.
Üniversitede türlü türlü insanla karşılaşacaksınız çok zengin olup milleti küçük göreninden tut zengin olmasına rağmen herkes gibi yaşayanına kadar.İnsanların düşünceleri çok değişiyor üniversitede ve arkadaş çevresi insanı çok etkiliyor bu yüzden doğru arkadaş seçimleri yapmaya dikkat edin.Araba konusuna gelince de Vosvos almanız daha güzel olur bence

Murat 131 insanlar için apaçi arabası oldu artık.Hoş yakında Vosvosunda cılkını çıkaracaklar böyle giderse...Dediğim gibi türlü türlü insan var ve her yaptığınız şey için sizi rezil etmeye çalışacak çok insan olacak bundan emin olun umursamasanız bile bunlar vazgeçmeyecektir saçmalıklarından o yüzden mümkün mertebe toplumun saçma gördüğü şeylerden uzak durmaya çalışın yoksa üniversite hayatınız ızdırap olabilir sizin için