Site adresi : Pm ile belirtilecektir. Site için istenen fiyat : 180 TL Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel Blog Günlük hit sayısı, kaynak link: En son sayaç varken 200-250 Tekil Hit Bulunmaktaydı.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 yıl 2 ay Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik ile birlikte satılık adına alınmış temalarda dahil.
Hosting dahil midir: Hayır fakat bir süre idare edilebilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil Wordpress
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır.
Seo Trustrank Değeri: 2.179
Merhaba arkadaşlar yukarıda bilgilerini verdiğim domaini 3,5 yıl öncesinde Web tasarım hosting hizmetleri işi yapabilmek için almıştım. Domaine lisanslı Whmcs scripti için Aktif Tema'dan teması ve paralı modülleri bulunmaktaydı. Ayrıca domaine ve adıma 5 yıl geçerliliği olan Yer sağlayıcı belgesini de yine almıştım. Kktc'de web tasarım, hosting ve türevleri ile aramalarda ilk 3'de yer almaktaydı. Web tasarım ve hosting işlerine bir süre sonunda ara vermemin ardından siteye Wordpress kurup domaine lisanslı Habermatik ve Habermatik V2 temaları alarak genel blog - internet - teknoloji alanında site yayınına devam etti. Domain ilk yılından bu yana çok kaliteli hitler alıp güzel gelir elde etmemi sağladı. Ayrıca yine ilk yılından bu yana hiç düşmemiş sabit duran Pagerank'ı 2 olarak devam etti. Bir dönem ilgilendiğimde Alexa'sı 400K - 500K civarındaydı ve 3-4 dakika içerisinde index alıyordu. Fakat yaklaşık 5-6 ay oldu ki başka bir domaine yoğunlaşmam ve site ile ilgilenememden ötürü ne hiti, ne içeriği vb. bir alanda ilgilenebildim. Buna rağmen değerlerinden pek birşey kaybetmeyen bu siteyi bugüne kadar hiç satmayı düşünmemiştim fakat ilgilenecek kişinin elinde altın gibi büyüyeceği ve bende heba olacağı düşüncesiyle makul fiyata vereceğim. R10 Db'si gitmeden önce yine ilgilenmeyi bıraktığım PR'li iki siteyi ilgilenenin elinde çok iyi noktalara geleceği iddaası ile satmış olduğum ve satın alanların memnun olduğu iddaamı bu domain içinde yapıyorum
Sitenin Arkadaş çevremden oluşan 655 kişilik 3 yıl önce adına açılmış Facebok sayfası bulunmaktadır. Aldığım temalar, facebook sayfası yanında verilecektir.
Sitenin yıllanmış site oluşu ve sabit bir Pagerank'ının oluşu internette bir geçmişinin bulunması ve yanında domaine lisansı verdiğim temalardan ötürü fiyatın makul olduğunu düşünüyorum Zaten öyle ki Habermatik V2 teması zaten başlı başına 200 TL'dir. ki ilgilenen birisi kısa sürede gerek adsense olsun, gerek link satışı ve tanıtım yazısı olsun verdiğini çok kolay bir şekilde çıkarır.
Yani kısacası düzenli üzerinize düştüğünüzde 1.5 ay içerisinde verdiğinizi çıkaracağınız masrafsız bir site var. Alana şimdiden hayırlı olması dileğiyle...
Site adını özel mesajla alabilir miyim.?