Dün gece saat 2 civarı Hostgator'dan reseller paket aldım. 6 aylık ödemesini yaptım ve bilgilerim bana mail olarak geldi. Gelen mailden hemen sonra reseller paketimin avrupa sunucusuna taşınması için doldurulması gereken formu site üzerinden doldurup gönderdim ve yine "Avrupa Sunucuları" başlığıyla bir mail ulaştı. Buraya kadar bir sorun yok.
Birkaç saat bekleyişten sonra bana gelen mailde hesabımın doğrulanması için telefonla aramamı eğer arama imkanım yoksa da nüfus cüzdanı vs. belgeleri mail ile atmamı istediler. Ben de telefonla aradım ve hesabımı doğrulattım. Hesabımın doğrulandığına dair mail de geldi.
Şu an itibariyle aradan geçen o kadar saate rağmen ne hesabımın taşınma işlemi gerçekleşti ne de attığım 4 destek mesajına herhangi bir cevap verildi. Canlı desteğe Türkçe olarak bağlanmak istediğimde yarım saat beklesem de kimse çıkmıyor. İngilizce olarak bağlandığımda ise birileri çıkıyor ama bu sefer de Avrupa sunucularımız bulunmamakta sadece ABD lokasyon bulunmakta diyorlar.
Benim gibi bu tarz sorunlar yaşayan başka kullanıcılar var mı ?
Hafta sonu Turkce destek maalesef kapali. Chat Pazartesi sabah 07-16 saatleri arasinda hafta ici aktif. Sizi bekliyorum.