Yalnışlık olmasın kimseye *********** gözü ile bakarsak tabiki hiç bir şekilde iş yapamayız. 2 Taraf içerisinden geçerli fakat bu güven meselesiden fazla bir durum, karşıdaki insanın beklentisini anlamak cok zor. Her tasarımcının kendisine özel bir stili vardir yani demek istediğim şu biz yine güvenip yaparız fakat bu yapıldıktan sonra beğenmeyip almamanız sizin en doğal hakkınız. Fakat bu çalışmaya verilen emeğin hakkı açıkta kaldığından dolayı insanlar artık bir şekilde geri adım atmaktan başka çaresi kalmıyor ve size en iyi ödeme şeklini önerdim bence bu şekilde çalışmanız en doğrusu.
Güven kazanılmalıdır. Yalnış yaptığınız şey bu güven kazandıracak herhangi bir teminat vermiyorsunuz en azından sözleşme gibi bir şart da olabilirdi işte o zaman çalışan kişi ödemesini er yada geç alacağını bilerek hem işe konsantre olabilir hemde bu tarz problemler yaşamayacaktır.
Güvenen arkadaşlarda olacaktır tabiki fakat bu öyle bir durum ki karşıdaki insanın kafasında hep bir şüphe hep bir problem yaratacaktır ve tasarıma %100 odaklanacağını hiç zannetmiyorum..
Firmanız hayırlı olsun . Ticaretde risk almak gerekir karşınıza ne çıkacağınızı bilemezsiniz . ( Kendim için demiyorum genel )
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:35:37 -->-> Daha önceki mesaj 13:13:40 --
Yazı yazan arkadaşlar , konu çok basit güvenebilen arkadaşlar var güvenemeyen arkadaşlar var . Güvenebilen arkadaşlarla çalışmak istiyorum ... Zorla benimle çalışcaksınız demiyorum kimseye . Antipatik ettiniz beni