Arkadaşlar ben birden çok kanal işini ve de diğer hesaplarla ilişkilendirmeyi anlamadım nasıl oluyor ? Ben youtube'a giriyorum video ekle diyorum o kadar. kanal mı oluşturmam lazım her video için yardımcı olursanız çok sevinirim.
her video için değil. her 300 video için 1 kanal yani 1 youtube hesabı açmak gerekiyor. 1 youtube hesabı demek 1 gmail hesabı demektir. atıyorum spor videoları için bir youtube hesabı açıp videoları upload ettiniz. sonra da siyasetle ilgili videoları da yeni açacağınız youtube hesabındaki siyaset kanalınıza yükleyin. 300 video olayını ben arkadaşın mesajındaki örnek olduğu için yazdım. 300 bana biraz fazla geldi kanallar kapandı. 70-80 daha ideal bence...
10 tane ayrı gmail hesapları ile açılmış kanallar var diyelim.bu kanallara bir vps den video yüklemek risklimi?her hesaba aynı ip'den giriş yapmış olursak bunda sorun teşkil edermi?
aynı ip'den açılmış hesaplar sorun değil bence. sorun olan çok fazla sayıda videoyu aynı ip'den tek seferde atmaya çalışmakta.. Sanırım her gün 50-60 video yüklersek sorun olmaz. ben günde 300 video yüklediğim için kanallarım kapandı ama artık 50 video yüklüyorum hiç sıkıntı yok.