aHm3t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 üzerinde ticaret sayınız ne yazıkkı yok ve insanların size güvenebileceği bi teminat vermiyorsunuz. İyisinden kötüsüne ne kadar tasarımcı var ise size cıkaracağı herhangi bir anasayfa tasarımı onun 2 gününü alacaktır. Yani 2 gün boyunca sabahlayıp size sunum yapacaktır ve alacağı parada inan değmeyecek bu işe. Fakat freelance sektöründe çalışmanın gerektiği zorluktan dolayı bu durumdan şikayet ne kadar etsekte bu durumu kabulleniyoruz fakat bu durumdan sonra siz tasarımı beğenmeyip onun 2 günü hem ziyan etmiş olacak hemde emeği gitmiş olacak. Kusura bakmayın seçeceğiniz kişi ile ödeme koşulları %50 iş öncesi %50 iş sonrası olursa sizinle iletişime geçebilirim ve geçebilir diğer arkadaşlar. Yalnış anlaşılmasın fakat böyle bir duruma kimse sıcak bakmaz kısa bir tavsiye ve insanların bu işi yaparken nasıl psikolojide olduğunu anlamanız için kısa bir not..
aztech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynen,%50 iş öncesi %50 iş sonrası olursa skype : volkan.saglik
Yaw hocam bizde bu işlere yeni girmedik zahmet etmişsin bir sürü şey yazmışsın fakat ilk yazımda ben ihtiyacımı açıkladım '' Gözlerinizi yormadan ödeme konusuna geçeyim '' dedim . Yani bu şekilde kabul eden varsa çalışalım dedim . Hep alışageldik şeyleri söylüyorsunuz önce bi müşterinizi tanıyın . Ben yarı türk yarı yabancı birisiyim ismimden dünyada bir tane var . Yani dolandırıcılık yapmak istesem 1 kere yaparım sonra şansım kalmaz hemen enselenirim Facebook ve telefon vericem diyorum . Ön yargılarınızdan kurtulun artık ...