Merhaba

Amerika'dan BestBuy veya Apple Store sitesinden bakacağınız telefon tablet ve taşıyabileceğim ufak teknolojik aletleri alıp satışını yapacağım.

Şuan 1 aydır Amerika Chicago'dayım. 20 Eylül'de 3 haftalığına dönüyorum tekrar gideceğim neyse 16-23 Eylül arasında elinizde olacak aletler şimdilik alabileceğim yerler

NYC ve Chicago burada ki bestbuy ve apple mağazalarından alaibilirim fiyat farkı zaten yok...

Üstüne belli bir kar koyarım.

Fiyatlandırmalara ekleyeceğim komisyon ürüne göre değişir :

Yaklaşık 75-100 $ arası.

Ödeme şekli paranın yarısı sipariş zamanı geri kalanı teslim edince olacak şekilde...

Sadece bir telefonu kayıt ettirebilirim... Pasaport kayıt konusunda 250 TL düşünüyorum zaten bunun 125i vergi.

Fiyatlara Apple Store internet sitesi ve BestBuy.com'dan bakmanız en iyisi hem değişik ürünleri görebilirsiniz karar verebilirsiniz hemde dolandırıcılık riski olmasın fiyatların üstüne eklenecek tax var lütfen onuda hesaba katalım...

Tax = vergi oluyor ne kadar olduğunu bilmiyorum genelde değişiyor ama %10-15 arası vergi eklenecek fiyatlara + komisyonu eklerseniz 100 $ dan hesaplayıp tam ücreti görebilirsiniz...

Konu yasak mı açması bilmiyorum yasak ise kapatılabilir moderatör arkadaşlar...