q0x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok Güzel Eklenti Elinize Sağlık hocam
Teşekkür ederim.

vezirhan55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oturup üşenmeyip eklenti yazan,ve bunları kullanan tüm arkadaşlar adına size teşekkür etmek istiyorum deneyeceğim
Eyvallah hocam ben teşşekkür ederim.

myload adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ellerine sağlık Ahmet kardeş
Teşekkürler...

EA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eline sağlık hocam teşekkürler
Dostum teşekkür ederim. Sağolasın.

yakuphan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amacı ve işlevi iyi bir eklenti olmuş. Ancak kodlaması biraz daha profesyonelce olsa daha iyi olurdu. Class yapısını kullanırsanız, işlemleri dosyalara bölmek yerine sınıf içerisinde yaparsanız,
http://www.yakuphoca.com/wpnonce-kul...igini-saglama/
adresindeki ve devamındaki yöntemi kullanarak güvenliği artırırsanız daha kullanışlı bir eklenti olacaktır.
Eklentiniz için tebrikler.
Hocam önerileriniz için teşekkür ederim. Güvenli bir eklentiyi daha güvenli hale getirmek için wponce kullanmak gerekir, haklısınız. Daha önce yazdığım eklentilerde de kullandım. İlk güncellemede wponce'ı ekleyeceğim. Fakat "Class yapısını kullanarak..." eklenti daha güvenli hale gelmez hocam ve işlemleri dosyalara bölerek de güvenli bir eklenti yazabilirsiniz. Yukarıda bahsettiklerinizi uyguladığımda, eklenti daha kullanışlı bir eklenti olmayacaktır. Çünkü bu değişikler kullanıcıya yansımayacaktır. Bir eklentinin kullanışlı olabilmesi için kullanıcının panelinde bir şeylerin değişiyor olması gerekir. Tekrar teşekkürler.