Son derece güzel bir örnek vermişsiniz SEO açısından, ben de şuna değinmek istiyorum yeri gelmişken izninizle;
Genellikle webmasterlar, daha doğrusu SEO konusunda yeterli bilgiye ve deneyime sahip olmayan arkadaşlarımız title'a keyword girerek yükselebileceklerini sanıyorlar. Title'ı, bir meta keyword alanıymışçasına kullanıp konu üzerinden örneklendirecek olursak; "Film izle, online film izle, HD film izle, Türkçe dublaj film izle" gibi girdilerle dolduruyorlar.
Bunun yanlış olmasının nedeni; Google, sürekli ardışık şekilde yinelenen kelimelerin spam olduğunu biliyor. Google botları bu tür kelime tekrarlarını illegal ve hileli bir davranış olarak algıladığından da, siteler yükselmek yerine geriliyor ve filtrelerle karşı karşıya kalıyor. Google'ın güncelleme adı altında yeni getirdiği algoritmalardan da nasiplerini alıyor.
Bu yüzden sizin de belirttiğiniz gibi, keywordler aşırıya kaçılmadan ve kelime tekrarına yer vermeksizin eklenmeli. Özellikle title alanı hazırlanırken büyük bir çaba sarf edilerek kelimelerin arama hacmi, rekabetleri iyice araştırıldıktan sonra bu anahtar kelimeler anti-spam niteliği taşıyacak biçimde entegre edilmeli.
Aydınlatıcı bir bilgi verebildiysem ne mutlu bana, herkese kolay gelsin.