Hocam kusura bakmayın ben size bir kaç soru sormak istiyorum bende bu işlere girişmeye çalıştım şuanda böyle planlarım var siz bu işin içindesiniz ne önerirsiniz mesala aylık hosting gideriniz nedir ?Seo çalışması yaptırdınız mı ?
Seo falan öyle şeylere inanmıyorum para da vermiyorum. Sadece elimde tek tek topladığım 30-40 tane adült imleme sitesi var oraya ÖNEMLİ videoları siteme atınca imliyorum başka da bir şey yapmıyorum.
+++ Sitem sadece brazzers sitesinden içerik barındırıyor. Bu videoları her gün vk.com'a upload edip siteme atıyorum. Yaklaşık 10 vk.com hesabım var, 450 videom var. Az ama daha çok eklenecek tabii ki. Her gün muhakkak içerik giriliyor. Alexa 800k global. Hit amerikan hiti çoğunlukla. Ayrıca vk.com'a upload ettiğim videolara site ismimi yazıyorum kesinlikle hepsi düzenli bir şekilde.
VPS masrafım aylık 200 TL, Hosting olarak forumdan bir arkadaşın ÇOK kaliteli Seo hostinginde barınıyorum. 10 C Class IP 70 TL aylık. Yani sunucuya gerek yok şu anlık. Fakat ilerde olur kesin.