Öyle bir limit olacağını tahmin etmiyorum. 5k küsür kardeşim. Fakat burası önemli değil.
https://support.google.com/youtube/a...18443?hl=tr-TR
İçerik Kimliği ile eşleştirilmiş videolardan para kazanılabilir veya bu videolar engellenebilir ya da takip edilebilir.
Buradada demek oluyor ki "karşı taraf isterse tüm müdahalelerde bulunabilir."
Sen patlayan videona baktın adsense reklamın duruyor diğer tarafta ise adsense kodların yok.
Yani ister sana para kazandırır ister kendi para kazanır. Mesela ben eşleşen videoma baktım ve gördüğüm o ki karşı kanal reklamdan para kazanmıyor videolarında adsense kodu falan hiç birşey yok. Şahsen kendi düşüncem böyle

Kesin olarak 2 gün sonra youtube analytics'den bakılır kazanca burası baz alınır oda olmadı ağustos ayı kazancı kesinleştiğinde bakarsın ne kadar kesinti var

Ama sana şöyle diyim %80 altı alacağını tahmin etmiyorum. Şöylede bir gerçek var her an ihtar atabilir
Bu düşünce ile aklımda kıvılcımlar oluşmaya başladı. Sayende yeni bir şey öğrendim kardeşim. Teşekkür ederim. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum ama bu konu üzerinde duracağım.
Çoğu düşüncen ile düşüncelerim aynı. Ayrıca karşı tarafın videosunu kabul etmez isem her an ihtar yiyebilirim.
Bu tür videolarda 3 adet işlem mevcut. Şuanlık patlayan videomu takibe aldı sanırım. Video sahibinin insafına da bağlı birşey
Alıntı
Para kazanma: Videonuzda veya videonuz başlamadan önce, sizin etkinleştirmediğiniz bazı reklamlar görünüyorsa, içerik sahibi Para Kazanma politikası uygulamıştır.
Engelleme: İçerik sahibi Engelleme politikası seçmişse, videonuz ya YouTube'da görüntülenmez ya da sesi devre dışı bırakılarak görüntülenir. İçerik sahibi videonuzdaki içeriğin bazı ülkelerde görüntülenmesini, bazılarında ise görüntülenmemesini sağlayabilir. Siz videonuzu göremez veya sesini duyamazken, başka bölgelerdeki kullanıcılar görüntüleyebilir ve videoyla her zamanki gibi etkileşimde bulunabilir. Mesajlarım bölümündeki Yorumlar sayfasında bulunan yorumları ise görüntüleyebilir, yönetebilir ve yanıtlayabilirsiniz.
Takip Etme: İçerik sahibi bir Takip Etme politikası seçmişse, videonuz bundan etkilenmez. Ancak görüntüleme istatistikleri içerik sahibinin YouTube Analytics hesabında görünür.