SHNBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurumlar adına kurulmuş herhangi bir internet sitesi sizin ve/veya diğer bireylerin/vatandaşların o siteleri site olarak görmesi ile ve/veya görmemesi ile anlam kazanmazlar. Sadece ".gov.tr" uzantısı dahi yeterlidir.

Hakim karşısına çıktığınızda "cübbenizi beğenmedim, her sakallı dedeye dede demem. Her cübbeliye de hakim demem." Derseniz pek hoş olmaz.
Ya ben bir şeyleri anlatamıyorum, ya sizler anlamak istemiyorsunuz. Girip siteyi inceleme lütfunda bulundunuz mu bilmiyorum. İlgili sitenin görselliğini geçtim, alt yapı olarak da hiçbir şekilde hizmet sunamaz.

Dolayısı ile benim beğenilerim anlam kazanır. Trabis tüccar ise, ben de müşteriyim. Devlet kurumu olduğu hiç umurumda olmaz. Bana vermiş olduğu hizmete bakarım. Bana vermiş olduğu hizmet noksansa, güvenliksiz ise hesabını sorarım. Bu olay bu kadar basit. Hala olayların gereksiz laf sarfiyatları kısmına takılmayalım, alacağımız hizmetin kalitesini karşılar mı diye yorumlayalım.