Civciv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendileriyle ilk çalışmamı yaptım dün akşam söz verilen saatte makalelerimi teslim aldım sadece anahtar kelimemi verip yazımı bekledim linklemesine kadar yapılmış,( bende bir başkası adına kendilerine iş vermiştim. ki müşterime mahcup olmuştum yine forumdan bir başka makaleci yüzünden oda banlanmış zaten )kendileri benim ticari itibarımıda korudular çok teşekkür ediyorum ve kesinlikle hoşgörü ve ticaretleriyle r10 a yakışır makaleci arkadaşımız ...

Umarım çizginiz hep böyle olur ve en çok aranan makaleciler arasına girersiniz..Başarılar dilerim...
Rica ederim, ben de size çok teşekkür ederim yazdıklarınız ve anlayışınız için. Çizgimizi devam ettirmek gayesindeyiz, insanlara yardımcı olmak önemli bir husustur; insanların mağduriyetini gidermek, onların başkalarına karşı mahcup olmamasını sağlamak bizi de mutlu etti.

Abstract adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bol kazançlar, hayırlı işler dilerim. Tanıtım yazıları yazıyor musunuz?

Bir de hemen üstümdeki @Civciv'in mesajını, konuya referans niteliğinde eklemenizi öneriyorum. Başka söze gerek yok zaten
Teşekkürler, sağ olun hemen ekliyorum ilk referans olarak Evet tanıtım yazıları da alıyoruz. Civciv'e 6 adet tanıtım yazısı yazıldı. Yazılardan 1 tanesi ilk müşterimiz olduğu için tarafımızca hediye olarak yazıldı, size de alacağınız ilk yazıyı hediye edebiliriz.