Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
DÜZENLEME: ARKADAŞLAR PM ATMIYORUM ARTIK, PM ATTIĞIMIZ KİŞİLERİN %90 I ZAHMET EDİP BİR TEŞEKKÜR DAHİ ETMİYOR. İLGİLENEN OLURSA PM ATABİLİR.
Arkadaşlar web sitemi 6 ay önce hobi amaçlı açtım zaman içinde 200'ü aşkın TAMAMI ÖZGÜN makale yazdım ve yayınladım. Tek bir seo çalışması yaptırmadım, link veya tanıtım yazısı almadım satmadım. Yani sitemin herşeyi organiktir. O yüzden kimse ilgilenilmeyen, kopya içerikli, şişirme seo işlemi yapılmış sitelerle karşılaştırmasın. İçindeki makaleleri almak isteseniz bu fiyata anca alırsınız makale satan kişilerden.
sitemin geniş vadede 700-1200 arası hiti vardır. şu son 1 haftadır hosting ile ilgili sıkıntı yaşıyorum, o yüzden hitlerim biraz düştü(700 bandında), zaten satma sebebim de budur, artık yetişemiyorum.
baktığım zamanlar 900 üstü oluyordu, zaten analytics, adsense ciddi alıcılara atılacaktır.
ÖNEMLİ EKLEME:
arkadaşlar özellikle domainim herkes tarafından beğenilmektedir. bu çok önemli bir etmendir, sitenin domainini beğenmeyen yok, içeriğime çok uygun. marka olabilecek bir domaindir.
tekrarlıyorum, içinde 200 TAMAMI ÖZGÜN MAKALE vardır. Hiç bir seo çalışması yapılmamasına rağmen günlük yaklaşık 1K hiti vardır. üzerine durulursa mevcut yapısı ile bile çok yukarılara gidebilir.
Site adresi: öm ile
Site için istenen fiyat: 1000 TL
Sitenin aylık getirisi:30-40$
Sitenin açılış tarihi: site yaklaşık 6 aylıktır
Kategori, sitenin içeriği nedir: Otomobil, sağlık, eğitim, teknoloji gibi konularda seçkin makaleler
Günlük hit sayısı: 700-1200
Ziyaretçi kaynağı: tamamına yakını Google, Organik
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 6 aylık ve pr görmedi daha
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik ile bilikte
Hosting dahil midir: hayır.
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı:hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı:sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok