SmedyaBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
He bizden iban istediniz yani? sunucunuz açık zaten hesap bilgilerimiz bu diyince nedense cevap gelmedi ibanla ilgili?

Ya ben bu kadar şeyi cevaplamak istemiyorum, çünkü kendimi sizin düşük seviyenizle eş görmüyorum. Gidin sadecehosting'e radoreye vds kiralayın. Kardeşim kardeşim diye konuşun.
"kardeşim nedir?" dendiğinde "ama ben sizle çok samimiyim ki" dersiniz.
Hesap bilgilerini dün göndermişsiniz bende geç saatte ulaştım IBAN olmadığını farkettim ha birde ödeme bildirim formunda misli.com dahil 5-6 tane seçenek var, hesap bilgileri sayfasında 2-3 seçenek var ve bazıları ödeme bildirim formunda yer almıyor. Geçen ay ödemenizi yaptığım hesap seçeneği ödeme formunda yoktu abuk subuk başka bir seçeneği tıklamak zorunda kaldım bugünde aynı şeyi yaşayıp sizinde sunucuyu kapatmanız an meselesi olurdu. Ben işimi böyle Allaha emanet götürmeyi sevmeyen biriyim bu düzensizliği gördükten sonra bana telefon açıp rakam rakam hesap numaranı okuman gerekir ben istersem bunu yapmalısın Onuda bugün uyandığımda sorar eder yapardım sanıyorum kapatırım tehditine vurmasaydın konuyu iyidi. neyse uyandırdığın için teşekkür ederim saatte geçiyordu dediğin üzre

biz kardeş politikasını sahte bir zihniyetle araç hailne getirmiş insanlar değiliz. ha şuan çalıştığım ve seninde adını verdiğin datacenter sahipleriylede abi-kardeş vb ilişkimiz vardır doğal olmak ayrı bişey sanırım senin bunu anlaman için yaşaman gerekecek. neyse bunlar sorun değil bi takım "siz biz" komplekslerine takılmış olabilirsin 1 adet kardeşim lafını bukadar büyüttüğüne göre..

başarılar diliyorum işlerinizde herşeye rağmen temennim budur bizde anamızın karnında öğrenmedik yolunuz açık olsun.