spetsnaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle uyuduğum uyandığım saati sana soracak değilim. Farzet ki benim işim gece başlar sabah biter bende akşama kadar uyurum akşam kalkınca epostamı mailimi kontrol ederim. Senin her ulaşamadığın müşteriye böyle tehditkar davranman yanlış. Yeri geldi 10 gün 15 gün ödemesini bekleyen çat fişi çekmeyen sağlayıcılar gördü bu insanlar.

İkinci olarak bu liseli-ergen üremesi "böyle bi kafa varmı" cümlesini de sözde "kurumsal" bir firmaya yakıştıramadım. İlginç tabii, benim samimiyetimden gelen "kardeşim" diyerek cümle kurmam LAUBALİLİK iken sizin hizmetinizle alakalı attığım olumsuz bir yorumu "kafa varmı bıt bıt bıt" gibi liseli çatışmasına döndürmeniz de amatör ruhunuzun bir göstergesi.

Sen sitendeki bozuklukları hataları düzeltmemişsin bide ordan ödeme bildirimi yapmamı banka no almamı falan mı istiyorsun? İlk siparişimde 2-3 kere ödeme bildirimi formu doldurdum sözde sistem kayıt ediyor ama sana ulaşmıyor daha sistemin adam akıllı çalışmıyor bana 10 kere doldurttun o formu bi ödeme bildirimi almak için. Ödeme bildirim formunda ödeme yaptığım hesabın seçeneği bile yok bunu çözmek için bile yarım saat anlamanı bekledim geçen ay.. Otur önce sipariş formunu iletişim formunu banka hesaplarını güncelle.. O ezdiğin "firmacıklar" da yok bu hatalar şahıs şirketiyle iş yapıyorsun görende sanır anonim şirketiyle muhattabız

Geçen gün hesap numaralarınızı göndermenizi istedim telefon açtınız akşam yollarım dediniz kapattınız 2 gün geçti hesap no falan gelmedi ödemenizi alamadınız.. Size R10 dan PM atıp konunuza dürtüklemek zorunda kaldım DOĞRU hesap bilgilerini göndermeniz için. Şimdide uyuduğum yatakta arayıp bide sanki 15 20 lira parayı ödemeyecekmişim öyle demişim gibi sunucunuzu kapatıcam cümlesini kuruyosunuz

Şunuda unutma yeri değil konusu değil ama senden fazla zamandır internet bilişim ve sunucu sektöründeyim bilgimde görgümde anlayışım da seni anlayıp idare edebilecek seviyede son derece yeterlidir. 3 farklı lokasyonda 50 üzerinde rack sunucum var yaklaşık 10 yıldır kurumsal sunucu yönetimi ve satışıyla uğraşıyorum. Sektöre yeni girmişsiniz hoşgelmişsiniz lafım yoktur ama biraz nabza göre şerbet vermeyi bilin. Yatağında afyonu patlamamış adamın size "kardeşim" diyerek cümle kurmasını dünkü çocuğun bugün meslek edinip kendini bir halt sanmasındaki komiklik gibi "ben size kardeşim diyormuyum" falan şov yapıp siyaset meydanına çevirmeyin ortalığı.

Boyun ne bacağın ne? Firmacıklar tabiriyle milleti ezmeye çalışıyorsun farkındaysan 1 yılını yeni doldurmuş alt yapısını bile daha oturtamamış firma-cığın da firma-cığı durumındasın. 16gb kasayı fişe takan VPS'ci oluyor bu sektörde ama sen anca 15 liraya satarsın bu kafayla merak etme. 3-5 yılın var daha en az..

Senden usül öğrenecek değilim yeterince dışa vurdun amatörlüğünü daha fazla sınırını aşma.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:57:19 -->-> Daha önceki mesaj 15:48:41 --

Bu arada IBAN denilen şeyden haberdar değilsin sanırım aşağıdaki yazıyı okuyup bilgi almanı ve sitendeki hesapları IBAN ile güncellemeni rica edicem. Bu problem bile 1 gün ödemeni geç almana sebeptir.

Link: http://www.isbank.com.tr/content/TR/...r-458-306.aspx
He bizden iban istediniz yani? sunucunuz açık zaten hesap bilgilerimiz bu diyince nedense cevap gelmedi ibanla ilgili?

Ya ben bu kadar şeyi cevaplamak istemiyorum, çünkü kendimi sizin düşük seviyenizle eş görmüyorum. Gidin sadecehosting'e radoreye vds kiralayın. Kardeşim kardeşim diye konuşun.
"kardeşim nedir?" dendiğinde "ama ben sizle çok samimiyim ki" dersiniz.