spetsnaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu sahibi benim VPS'mi kapatabilir. IP'si PM lerde elinde mevcut olsa gerek.

Arkadaşın çalışma stilini ve prensipsiz yapısını birde kaba dilini sevmedim daha önce VPS kullanmış bu işi bilenlere kesinlikle önermiyorum. İlk defa VPS sahibi olacaklar yine düşünebilir. İnsanı uykusunun ortasında VPS sini kapatmakla tehdit edip elini ayağına dolaştırabilen insanın aklını VPS sinde bırakabilen biridir.

Nedir ne değildir kendi biliyordur eminim. Amatör girişimciler kazansın düşüncesiyle R10VPS bölümünden rasgele girdiğim ilk konudan VPS aldım ufak birkaç IP değişikliği sebebiyle. Gerçekler yine değişmedi ucuz etin yahnisi yavan oldu Neyse artık ufak bir IP soket için bile gidip ni osmandan 60 liraya basic paket alıcaz anlaşılan )

Performansta da sıkıntılar vardı firefox chrome gibi tarayıcılar bile donarak kasarak çalışıyordu pencere arası geçişler falan sanki boğulma varmış gibiydi ama sıkıntı etmedim nede olsa tek makinaya 50 tane VPS mantığıyla düzenlenmiş bir kampanya. Beklentilerim çok da büyük değildi, sadece performansı biraz önemseyenler için not etmek istedim.. Dahada yazabilecegim birçok alt yapı veya kurumsallık sorunu vardır fakat yazımın amacı karalama olmadığı için ota boka da değinmeye gerek yok.

Kolay gelsin iyi çalışmalar.

Öncelikle, konuya objektif bakmamanız benim sizden beklediğim bi davranıştı.
Bana kardeşim kardeşim diye laubali laubali "yok ben yatakta yatıyorum, sen arıyosun kardeşim" saat 15:00 yani iş saati. İnsanı uyandırıyolar ne demek ya? bu nasıl bi zihniyet? saat 15:00 ve günün tam ortası. kaçta aramamı isterdiniz? biraz daha aklınızı kullanarak düşünün.

2. si ödemesini yapmadığınız bi hizmetin hakkını arıyosunuz, böyle bi kafa varmı? gidin istediğiniz yere şikayet edin, böyle oldu şöyle oldu, bıt bıt bıt. e peki nerde sizin elinizdeki bu beklentilerinizi karşılcak şey? bu hizmet için ödeme yaptınız mı? hayır. dün sunucunuz kendi kendine resetlenince yok banka hesap bilgilerini göndermediler falan hemen yorum attınız? bu nasıl pişkinlik. hesap bilgileri sitede koskocaman yazıyo ve 3 gün geçmiş ödeme gününden sonra. Bu nasıl bi düşünce anlayışı? telefon numaramız orda yazıyo, varsa probleminiz merakınız arayabilirsiniz. Müşteri panelinde destek bildirimi diye birşey de var. Sunucunuz kapanınca mı foruma bunları yazmak aklınıza geliyo? Birde böyle pişkin pişkin yorum atmanız çileden çıkardı beni. Madurmusunuz? açın şikayet bölümüne konuyu gelin orda arayın hakkınızı. ÖDEMESİNİ yapmadığınız hizmetin hakkını savunun bakalım orda. Suç sizde de değil, 10 15 lira kar için yaşını cinsini bilmediği müşterilerle kardeşim kardeşim diye konuşan firmacıklarda. Alışıyosunuz onlardan, sonra bize geliyosunuz. yok böyle bişey.