ahmtyldrm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bunda iki yol izleyebilirsiniz birincisi ftp kullanılan programda arkadaşlar demiş gene6 dır ama herhangi bir sorunda üreticisine zor ulaşırsın gene6 neler yapar
kullanıcıya özel nick şifre verir
indirme yükleme hızını kontrol etmeni sağlar
klasör ana dizine ulaşmasını engeller yani sadece okuma izni vereceksin ki ana dizindekileri görmesin
süre tanımla girersin bunu elle yapman gerek ama girilen süre bitince otomatik kesiyor indirme yapamaz .. bunu vbulletine entegre etmiştim gene6 ya kişi bilgilerini giriyorsun kullanıcı grupalrıyla

örneğin 1 aylık grubuna üyeyi ekledin vbullatine bağlanıp kullanıcı grubunu tanımladığın bi gruba aktarıyor üyeyi .. süresi bitince tekrardan normal üye oluyor ama vb database zarar görürse üyeliklerde sıkıntı çıkıyor yani günel yedek tutman gerekiyor ..

en güzeli manuel açmak üyelik

ikincisi ücretsiz olan
direct adminde
klaösre kişi tanımlaması ( Password Protected Directories )
bunuda bi sistemle yapmıştım

üyelik formu ekleyip kullanıcı adı nick mail adresi şifre bitiş tarihi vs ekleyip gönder diyorsun otomatik üyeye bilgileri mail atıyor ve direct admine bilgileri giriyor ..

$sock = new HTTPSocket;
$sock->connect('srv-ıp',2222-3333);

$sock->set_login("nick","pass");

$sock->set_method('POST');

$sock->query('/CMD_API_FILE_MANAGER',
	array(
		'action' => 'protect',
		'path' => '/domains/siteadresi/public_html',
		'enabled' => 'yes',
		'name' => 'xxx scahmt',
		'user' => $user,
		'passwd' => $pass,
		'passwd2' => $pass
    ));

......
yukarda kodlamayla bunu yapaiblirsin..elim boşta olsa yapar yollardım
pek çok alternatif düşünebilirsin
Tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler.

Ödeme kısmını teoride hallettim diye düşünüyorum. Reseller üzerinden kodla aktive edilen üyelik sistemi olacak. Artık iş zamanı.