Twitter api v1.1 ile hayalinizdeki uygulamayı hayata geçirelim.
Piyasadaki standart sistemler sizi tatmin etmiyor mu?
Aklınızda twitter ile ilgili farklı projeler mi var?
Detayları bize iletin gerekli değerlendirmeler ve ekstra fikirler ile dönüş yapalım ve keyifli bir çalışma içerisine girelim.
Genel özellikleri
* Sistem tamamen size özel yazılacaktır. Bir başka kullanıcı aynı özellikte bir sistem talep etsede sıfırdan yazılacaktır.
* Kodlar açık kaynak olarak verilecektir. Sınırsız sitenizde kullanma hakkınız olacaktır fakat sistemi satma yada ücretsiz dağıtma hakkınız ne yazık ki YOKTUR.
KULLANILACAK SİSTEMLER
Php(*)
Mysql(*)
Bootstrap(opsiyonel)
jQuery(opsiyonel)
*** Yazılacak projelerde cache özelliği kullanılmaktadır. Gerek twitter'ın api sorgularına getirdiği limit gerekse sitenin işleyişi ve sunucuya bindireceği yükü azaltmak için mükemmel bir yapı sağlamaktadır.
İşleyiş Adım 1: Projeniz hakkında bilgileri anlaşılır ve detaylı bir şekilde iletirsiniz.
Adım 2: Taleplerinizin olabilirliği ve işleyişi hakkında skype yada telefon üzerinden karşılıklı konuşulur ve bilgilendirilirsiniz.
Adım 3: Gerekli bilgilendirme sonrasında anlaşmaya varılır ise, ücret bilgileri ve zaman iletilir.
Adım 4: Ücret ve süre kısmında da anlaşma sağlanırsa gerekli materyallerin tarafımıza iletilmesi beklenir (tasarımınız hazır ise psd yada css hali, hazır değil ise bootstrap aracılığı ile talepleriniz alınarak projeye uygun tasarım yapılır vs.)
Adım 5: Tasarım ve diğer gerekli materyaller iletilmesinden sonra sisteme başlanır ve verilen süre içerisinde teslimi sağlanır.
Notlar;
* Tasarımınız varsa css+html dökümü ekstra olarak yapılabilir yada isteğiniz doğrultusunda bootstrap aracılığı ile tasarım oluşturulabilir.
* Aklınızdaki sistemin bütün detaylarını iletmeniz gerekmektedir. Ucu açık istekler ile gelmeyiniz (Ya takipçi sitesini kaça yazarsın. Bir uygulama yazdıracaktım kaç para vb. uçu açık detay olmayan istekler ile gelmeyin).
* Aynı özellikte başka script şu fiyata satılıyor gibi saçma sapan dönüşler yapmayınız.(yazılan sistem aynı özelliklere sahip olsa bile sıfırdan sizin taleplerinize göre yazılıyor, başka bir müşterimize yazdığımız bir sistem olsa bile kesinlikle aynı sistem bir başkasına satılmamaktadır.)
ÖNCELİĞİMİZ: Şuanda var olan sistemlerden daha gelişmiş sistemlere imza atmaktır. Standart bir takipçi çekme, takip etmeyenleri silme, oto tweet atma gibi sistemler dışında daha kompleks yapıya sahip, etkileşimli sistemler inşa etmektir. Her ne kadar standart özellikler istesenizde sağda solda gezen hazır sistemlerden olmayacağı için yazılımlarda çok düşük fiyat beklemeyiniz.
AKLINIZDA FİKRİNİZ YOKSA, SADECE BİR UYGULAMAM OLSUN DİYE DÜŞÜNÜYORSANIZ VE HİÇ BİR DETAY VERMEDEN YA BİRAZ ŞUNDAN BİRAZ BUNDAN OLSUN GİBİ TARİF VERECEKSENİZ NE KENDİZİN NEDE BENİM DEĞERLİ VAKTİMİ HARCAMAYINIZ LÜTFEN.
Yazılan uygulamaya üye çekme yada twitter takipçi çekme vb. işler yapmıyorum. Kendime yazdığım uygulamalar hizmet amaçlı twitter kullanıcılarına yönelik sistemlerdir.
İLETİŞİM
Örnek geliştirmekte olduğum uygulama pm ile yada skype üzerinden verilecektir.