1 haftada havada uçanların kanatlarını THY takıyor sanırım hocam 200 oyun açıklamalı bir sitede günde kaç ziyaret olur sitede 2 bile olmuyor ben neyi söylüyorum siz nasıl anlıyorsunuz ben 1k 2k 3k beklemiyorum hiçmi gelen olmaz siteye onu bahsediyorum yoksa bizim yukarlarda zaten gözümüz yok olmadı da olmazda elimizden geleni yapar çekilir kenara bekleriz
üzgünüm ama, evet "hiç gelmez"
önce sorun kendinize
Niye ve nasıl gelecekler?
Size hiti gönderen kaynak, niye göndersin?
Şöyle bir soru sorayım ozaman.
Aynı oyunu bir birine benzer açıklama giren 100 tane site var ve senin sitenin bu 100 siteden hiç bir farkı yok.
Peki bu şartlarda senin sitene niye hit gelsin? Niye google seni ilk sayfaya yerleştirsin? Sadece özgün 20 kelime yazdın diye hit almayı beklemek normal mi peki ?
Kesinlikle haklısınız, sözüm yok. Tabiki ASLA hit gelmez. Tabi ki 20 kelime ile iş bitmez. Ben olaya bütün olarak bakılması gerektiğini yazdım yukarıdaki bir yazıda. ve algoritmanın doğru kurulması gerektiğini ve konu sahibi arkadaşında bir çok sitede olduğu gibi yanlış kurduğunu da yazdım.
Ben sadece, yaklaşımın doğru olduğunu, ama bununla kesinlikle bitmediğini belirttim.
Yoksa tabi sittim sene gelen giden olmaz. Hit bir yana, bot bile gelse şanslı saysın kendini

.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:34:43 -->-> Daha önceki mesaj 14:25:13 --
@Adsense
Ama ben olsam şöyle yapardım;
Bir çok kategoriniz var (konu sahibi), doğal olarak hepsinden hit gelmesini beklemek çok normal, çünkü doğamızda var.
Ama gerçekleri kabullenipte şöyle yapsanız;
Tek kategori
"Mario Oyunları"
ve sadece mario oyunları ile ilgili oyunlar ekleseniz ve sürekli bunun üzerine çalışsanız, bütün rakiplerden sıyrılıp bir süre sonra öne çıkarsınız. daha az hit gelir, ama; ne istediğini bilen, "net" ve "gerçek" hit gelir.
adınıda "mario oyun oyun . com" koyardım (tamamen sallama yapıyorum)
tabi buna kalkışmadan önce "mario oyunları" hakkında bi anahtar kelime analizi yapmanız ve birinci dereceden ilgili diğer kelimeleri çıkarmanız ve bunlar içinde çalışmanız lazım. Sahneye, tek bir spesifik kelimede çıkıcam deyince, o kadarda kolay olacak demedim. Sadece "genel" bir içerikten daha doğru ve daha hızlı yol alırsınız" dedim.