TuzsuzT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İmzadaki adreste görülen domainler seninse bayağı bi nish yapmışsın.
evet benim... ama onlar sadece uzun vadeli satmak için aldığım bir kaç domain... sadece domain pazarındaki kendi duruşumu göstermesi için. niş sitelerim özel, aylık 50-60 aranması olan kelimeler... çok kısır kelimeler oldukları için, rakipler zayıf... o yüzden öne çıkmak kolay oluyor... kelimeye ait bir firma ilede anlaştığında, komisyon oranlarınız çok iyi olabiliyor....

bir tane örnek vereyim; otel bahçelerinde ağaçlar vardır, bunlar canlı gibi görünürler, bu ağaçların canlı gibi görünmesi içinde bir sıvı kullanılır... bu sıvıyı kullanabilen çiçekçide çok azdır, herkes bu işi yapabileceğini sanır ve bu sıvıyı araştırır... xxx isimli sitemde o sıvı satılıyor... ben zerre kadar anlamam, ama sıvıyı üreten birini buldum, gelen kişi beni arıyor, bende adres bilgilerini alıyorum, sıvı üreticisi ürünü gönderiyor, bende komisyonumu alıyorum... benim nişten anlayışım budur... yoksa iki dolarlık adsenseye filan kaptırmak anlamında söylemedim (tabi bu örnekte anlayacağınız üzere teknik isim kullanmadım üstadım )
.