aspen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ali kardeşim çok sağol ilgin için hoş geldin tekrardan arkadaşımız çok ilgili ve alakalı biri kendi ile alakalı olmayan sorunları bile çözdü çok teşekkürler.
Çok teşekkür ederim. Güzel yorumlarınız çalışma şevkimi arttırıyor

oser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet SüperBot lisansı alındı. Buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum, son derece ilgili ve iyi niyetli bir arkadaş. Aldığı parayı fazlasıyla hak ediyor.

Sadece sohbet etmek bile keyifliydi, iyi çalışmalar.
Sizinle tanışıp sohbet etmek bile ticaretin en iyi trade'i oldu. Teşekkür ederim botunuzu iyi günlerde kullanmanız dileklerimle

pamela adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir adet bot alındı arkadaşın ilgisinden dolayı teşekkür ederim. gerçekten çok ilgiyle davranıyor belliki sonraki zamanlarda teknik olarak destek verecek çünkü o izlenimi edindim ayrıca botta güzelmiş anında ekliyorsun
Botu beğenmenize çok sevindim. Aksilikler olsada şükür sıkıntısızca sisteminizi tamamladık. İyi Günlerde kullanmanız dileklerimle..

GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet bot aldım full sürüm. Yoğunluğumdan dolayı karşılaşamadık telefonda saatlerde işlemleri hallettik işinin gücünün arasında ilgilendi sistemi sorunsuz olarak halletti. İlgi alaka kesinlikle A++ iilk işimiz değil bu sonda olmayacak. Bot çok güzel tavsiye ediyorum, benitanıyanlar boş şeyleri tavsiye etmeyeceğimi bilirler. Alın pişman olmazsınız
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim üstad, sizinle tanışmak ve iş yapmak bir deneyimdir Botunuzu iyi günlerde kullanmanız dileklerimle..