Kedisever nickli arakadaşa ; yanı 2. el bi urun her zaman yarı yarıya yada daha altına satılır ayrıca garantılı bıle degıl yurtdışı urunu fıyat GAYET NORMAL demişsiniz...
2.el bir ürün yarı yarıya veya daha ucuza satılır diye hangi kitapta yazıyor ? Samsung galaxy s4 1500 tl ye var piyasada şu anda değil mi ? Kedisever ninckli arkadaş ! Söylediğin sözün eri adamsan bana acil 750 tl hatta daha altına ikinci el temiz samsung galaxy s4 bulacaksın. Bekliyorum. Para nakit.. Acil olsun lütfen..
Emir vaki mi oldu biraz ? O zaman falanca ürün şurada bu kadar burada şu kadar diye piyasa ekspertizi yapmayacaksınız arkadaşım. Ben sabahtan beri Ankara'da bugün 20 kitapçıdan alışveriş yaptım, bir kişi de gelip bana abi bu kitabın sıfırı ya da ikinci eli şurada bu fiyat burada bu fiyat demedi, hele satıcının gözü önünde hiç demedi.
Eğer cihazla ilgileniyorsanız buyrun anlaşalım, özeliklerini de açıkca belirttim,fiyatını da, ilgilenmiyorsanız da lütfen gölge etmeyin insanlara hocam.
Yahu adamlar 1 liralık ürünü 5 liraya satar millet ağzını açmaz kapışa kapışa alır. Biz elimizdeki ürünü dürüst bir şekilde uygun fiyata veriyoruz. Ordinaryüs prof bay Fiyat uzmanları buna rağmen işbaşında.
Neyse amacım kimseyi kırmak incitmek değil, ama bırakın da insanlar ticaret yapsınlar. Bugüne kadar kimseye yanlışımız olmadı, bu saatten sonra da olmaz.