Şimdi anchor text linklerin sayısı 10 dedim fakat bunlar 4-5 site içerisinde. Bir siteden 3 veya 2 link gibi.
tanıtım yazısı sayısıda 10-15 civarında ve hep üst düzey sitelerden aldım.
Bu keskin düşüş çok fazla sosyal paket linkinden veya 1-2 tane po.. site linkinden olabilir mi?
Zaten bugün itibariyle link reddetme ile %80 reddettim.
Footer anchor bırakın demiş bir arkadaşımız, bu footer anchor linkler tamamen aynı içeriğe sahip ve link çıkışı çok az olan siteler. Bu footer linkleri çok detaylı seçiyorum. Onlarda max. 4-5 taneyi geçmez zaten. 4 aya yaydık bu linkleri. Her ay + bir site gibi.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:40:58 -->-> Daha önceki mesaj 23:40:19 --
+ olarak telefonların çalması yaz döneminde düşüştendir kısmına katılmıyorum. Rakibimide izleme şansım var, adamlar yetiştiremiyor telefonları.
Bence footer den alinan linklerden ziyade hit paketlerinin etkisi var. Surekli stabil olmayan hit paketleri siteye zarar verdigini anladim. Facebook uzerinden hit cektiriyordum birakinca site gerilere gitti. Dusuncem hit alinirken uzun sureli dusunulmeli. Ayrica banner link denmiste 2, 3 aylikta onun etkisi olmaz beyler. Footerdan alinan backlinkler hala degerli ama cop sitelerden alirsaniz yukselmeyi beklemeyin. R10da da bu cok var. Temiz sitede bulunuyor elbette. Sahsi dusuncem adworse bir miktar ayirmaniz bazi kelimelerde. 3 tane kelimenin kokune inerek min 10k hitli haber sitelerinden yada belirli bir sosyal agda hedefe ulasmis bloglara yazi verin.