Kazanan arkadaşların izlenmeleri saat 00:00 da başlayacağım adres göndermeyenler bu saate kadar göndermezlerse adresi haklarını kaybedeceklerdir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan 16-08-2013 mesaj 00:08:52 -->-> Daha önceki 15-08-2013 mesaj 23:46:31 --

Çekilişi katılıp adreslerini yollayanların videolarına izlenme göndermeye başladım bu saatten sonra kazanmış dahi olsa video adresi gönderenler için işlem yapılmayacaktır.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:16:36 -->-> Daha önceki mesaj 00:08:52 --

Arkadaşlar herkese izlenme gönderilmiştir. Fakat göreceksinizki bazılarınıza 50-30 bazılarınıza daha az bazılarınıza ise hiç izlenme gelmedi. Ben bu konuda biraz araştırma yaptım ve olası sonuçları size yazayım

1- Videolarınızın önünde reklam çıkıyor. ben 20 sn lik izlenme gönderdiğim için reklam bitmeden sayfa kapanıyor. bu nedenle video henüz başlamadığı için sayaç işşlemiyor.

2- Bazı arkadaşların sayaçları donmuş onun nedenini bilmiyorum belki spam yaptıkları için olabilir veya başka sebeple olabilir video kendi bilgisayarımdan ve vpsmden baştan sonra atlama yapmadan izliyorum ama neden sayaçları işlemiyor büyük bir ihtimalle daha sonra eklenecektir.

Araştırmalarıma göre yolladığım izlenmeler bu nedenle sayılmıyor. Sizlerin bedava aldığınız bu ödülden dolayı şikayet p.m'i atmayacağınızı bildiğim ve kendimi kandırmış gibi hissetmemk için bu mesajı yazma gereği duydum. Anlayışla karşılayacağınızdan eminim tekrar bir çekilişte görüşmek üzere