Az önce konuştuk zeynel beyle.Birkaç gündür rahatsız oldugumdan dolayı yenigirebildim nete.
Birkaç gündür rahatsızım en son bir tane x firmasından hizmet aldım.Zeynel beye burdan baş sağlığı diliyorum telefonda da konuştuk.Benle bugüne kadar konuşan zeynel bey degilmiş o arkadaş hakkında kendisi işlem yaptıgını yollarını ayırdıgını söyledi.Buna sebeb olmak istemezdim ama haketmiş belliki.Ben bugüne kadar tdm taleplerinde ve r10 üzerinde zeynel beyle yazıştıgımı sanıyordum fakat kendisi degilmiş bu yazıları yazan vs leri yazan bana o şekilde söyledi yemin etti.İlk yazılanları okursanız ne demek istedigimi anlarsınız bütün yazışmaları zeynel bey adına yapmış kim oldugunu bilmiyorum ama yapan kişi zeynel beyin personeli.Bana dedigi tek kelime beni nie aramadın bayram dedi ben sana yardımcı olurdum dedi.Birkaç gündür vs vs dedi cenazem var dedi.Nerden bilebilirim cenazesi oldugunu ben zeynel beyle yazıştıgımı sanıyorum.
Bana bu şekilde suclayıcı davranan arkadaş kim bilmiyorum ama elbet birgün onlada birşekilde karşılaşırız.Zeynel bey benim sucum olmadıgını söyledi arka plan da haksızlık yapıldıgını dile getirdi.Ben dedim sadece yedeklerimi verin ve paramı geri iade edilsin istedim.Çünkü hizmeti kullanamadım aldıgımdan beri kapalıydı sitelerim.Başka firmadan hizmet aldıgımı elimde olan yedekleri oraya taşıdıgımı söyledim.
Kendiside konuyu tam detaylı olmak üzere araştırıp hostsal kaynaklı ise paramı geri iade edicegini özür dileyip konuyu kapatacagını dile getirdi.
Sorunun kısa süre içerisinde sonuclanıp karara bağlanmasını istiyorum rahatsızlıgımdan dolayı hiçbirşeyi gözüm görmesede bir can havliyle buraya yazmak istedim.
Teşekürler.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:39:42 -->-> Daha önceki mesaj 19:32:12 --
Kardeşim işin detayını bilmeden konuşma birgün olur benim siteye girersin ne amaca hizmet ettigini görürsün benim kazandıgım param bana yetiyor ordan kazandıgım parayıda sitemi takip edersen anlarsın boşa kelime yapmıcam bilen biliyor Allah biliyor senin bilmene gerek yok.Ayrıca o site zeynel beyin sunucusunda degil bu konuyla alakası yok.yaklaşık 3 4 ay önce ben o siteyi farklı bir sunucuya taşıdım zeynel beye sorabilirsiniz.
Evet hakdan hukuktan bahsediyorum suçum varsa adli süreç herzaman başlatabilirsiniz paylaştıgım herşey benim sorumlulugum da bugune kadar da birşey olmadı gereken istedigini yapabilir ama yargılamadan bilmeden kimse konusmasın derdi olan varsa bu konuda dgil başka konu açıp beni eleştirebilir
ama yeri burası degil burda başka konu tartışılıyor.