Bu yazdıklarımı boşa yazıyorum zaten pek anlam ifade etmiyor sizin için. Kolay gelsin..
Yaziniz anlam ifade ediyor seyit ali bey kardesim, yukarida belirttigim uzre sikayet konusu acilir kazanan arkadasiniza atfedilen hirsizlik calinti ve benzeri iddalar ispat edilirse ben uzerime duseni yani yarisma sonucunun iptalini saglarim.
ben sadece kazanan logonun özgün olmadığını size belirtmek istedim. Seçersiniz seçmezsiniz o size kalmış. logoyu baştan seçin tarzında birşey söylemedim o da sizin keyfinize kalmış. 250 lira için burda kalabalık yapacak değilim. Hakkımız yeniliyorsa o zaman konuşurum, cevabımı alır eyvallah der susarım. tekrar kolay gelsin..
Sorun su ki benim keyfim ile alakali bir durum soz konusu degil, bu secim benim degil musteriminizin tercihi.
Bu saatten sonra konuşmak tartışmak boş, keşke seyitali yarışma bitmeden tasarımın çalıntı olduğunu söyleseydi. Tasarım müşterinin önüne gitmeden önlem alınırdı. Bu aşamadan sonra firma sahibi ben bu tasarımı kullanacağım diyorsa elden ne gelir. Herkese iyi günler.
Anlatmak istedigimin ozetini burada @djxray sag olsun ifade etmis. Logo'yu secen musteri, ben degilim. Ben taseron yani araci kurum'um. Sizler musteriye sunum yapmadan evvel bu tarz bir itirazda bulunsaydiniz ve bu itirazinizin karsiliginda halki olsaydiniz zaten gereken yapilirdi.
Saygilarimla.