Sanırım %50 burstan bahsediyorsunuz.
4400 Euro YURT+OKUL ücreti.SADECE YURT ÜCRETİ DEĞİL!(KDV dahil değil galiba) Okul Lefkoşa'nın biraz dışında kalıyor ama abartılacak kadar uzak değil.Zaten yanlış hatırlamıyorsam her saat başı Lefkoşa'ya servis vardı.

Okul ücretini istersen 8 taksitle ödeyebiliyorsun(+%10 faiz şartıyla).Bölümün İngilizce mi Türkçe mi olduğunu bilmiyorum ama İngilizce hazırlığı %99.9 okuyacaksın.

Telefon hattı olarak KKTCELL diye bir hat var,Kıbrıs'ın Turkcelli ama elinin altında internet varken telefona para verme derim,çok masraflı oluyor.

ortam içinde ne desem bilemiyorum yani memnun olanda var olmayanda var ama Kıbrıs oldukça küçük ve acayip sıkıcı bir yer.Öyle aklına ahım şahım bir yer gelmesin.İstanbul'dan sonra sana köy gibi gelecektir.

Yurt mu ev mi dersen ev derim ama ilk önce ev arkadaşı bulman zor olacaktır.Benim arkadaşlar 800-850 TL'ye geniş 3+1 evde kalıyorlar,o yüzden baya hesaplı oluyor.Okulun yakınlarında bir yurt vardı,baya hesaplı diye hatırlıyorum,arkadaşlarım kalmıştı ama fiyat felan aklımda pek yok,zaten okul hakkında pek birşey hatırlamıyorum,bu bilgiler değişmiş olabilir