Linux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sıkılma diye video olarak çektim

http://www.youtube.com/watch?v=p-HvzEJkFII
öncelikle güzel videonuz ve anlatımınız için teşekkür ederim.. birşey yanlış anlaşılmış, ben sizi webiyiden tanıyorum.. ordaki linux siz olmalısınız veya yanılıyorda olabilirim..

eğer ordaki kişi sizseniz sizin site fena değildi hatta güzel bir site kaliteli demesem yalan konuşmuş olurum.. kaliteli bir siteydi.. halada öylemi bilmiyorum çünkü tema sitesini bıraktığım günden beri pek girmiyorum, zaten bi ara web olayına arada vermiştim.. sizin sitenizde yine kaliteli bir dostluk ortamı vardı. yani sitenize girdiğimde bir sıcaklık duyuyordum.

sitemdeki paylaştığım temaları webmaster sitelerinde paylaşır iken ilk manuel olarak girdiğim site r10, ikinci *******, üçüncü webiyi, 4. fuub, sonra googlye webmaster sitesi veya formu yazardım sonrasına googleden devam ederdim. normal webte geçirdiğim zamanlar r10 wm ve webiyi bu üçünde ordan oraya ordan oraya diye dolaşırdım bazen sitenize girer hiç çıkmazdım..

şuan eveki pc değilim işteyim, evde olsaydım video jestine karşılık farklı jestler yaparak hoş bir şekilde teşekkürlerimi sunardım..

şimdi gelelim yanlış anlaşılan konuya...
ben konuyu açar iken amacım kurmak değildi.hatta kurmak en son işti..yada ihtiyaç varmı yokmu, sadece fikir edinmek istedim.

ben bu domaini blog açarakta ilerlete bilirim. ama kendi çevremdeki webmaster arkadaşlarıma domaini aldığımda nasıl domain deyince, nassıl elde ettiğimi nasıl bulduğumu sordular hatta birkaçı para bastırarakmı aldın cevabı geldi.. aslında niyetim blog kurmaktı, kendi arkadaşlarım bu isim forumda iyi çalışır cevaplarını aldığımda ekip kuralım ilerletelim dedi..tabi yılların tecrübesi ister istemez genel kullanıcılara içimden sormak geldi.. acaba bu domainiblog açarak hite kavuşturup satmak mı yoksa gerçek anlamı ile ekip kurup bu domaini kullanmak mı ? bu konuda kararsız kaldığım için sizlerle paylaşmak istedim...

zaten şimdi kur deseler bile şimdi kuracak gücüm bile yok...