ben bir deneme yaptım izlenme artacakmı diye. toplamda her biri 4-5 bin kişiden oluşan 10 gruba gönderdim. toplam 40-50 bin kişiye ulaşmış oldu gönderim. gruplar açıktı. fakat değişen birşey olmadı hala 7 kişi görüntüledi yazıyor. sanırım ben beceremedim
video'da şuydu:
https://www.youtube.com/watch?v=CXEDTT_w9dU
Tek tek manuel olarak yuklemeniz önemle tavsiye edilir.
bende denemeye başladım açıkçası işe yarıyor tıklamalarım arttı.
Sayfa görüntüleme sayısı
293
Tıklamalar
12
Sayfa TO
4,10%
TBM
0,02 $
Sayfa BGBG
0,83 $
Toplam kazançlar
0,24 $
Yalnız görüntüleme daha fazla olması lazım sanki. Normalda 5-6 tık anca alıyordum günde
arkadaşlar tek tek manuel olarak gruplara videonuzu paylasın. sadece linki yapıstırıp bırkamayın videonun baslıgı neyse baslıgı tekrar yazın en azından. kucuk resim mutlaka ama mutlaka acılsın. emin olun fazydasını goreceksınız.
toplu yukleme yontemını gösterdim ama bir işe yaramadıgınıda acıkladım. çünkü url olarak gorunmekte buda ilgi çekmemekte. bu durumu acıkladım ve küçük resim açılan toplu video gönderme hakkında bilgi beceri sahibi olanlardan paylasım yapomasını istedım.
toplu video göndrip videom izlenmiyor demeyin...
sonra
videonuzun içerigi hangi ülkeye hitap ediyor. diyelim abd. sen gunduz yaptıgın paylasımlar normalın %1 i kadar izlenir. cunku trde gunduz ıke abd de gece sabaha karsı. bu saatte kim facede takılıp muhabbet edecek.
abd de insalar tr saatine göre aksam 5-6 dan sonra facelerini yogun kullanacak ama sen gunduz saatlerıde yapdıgın paylasım paylasdıgın gurupda üstemi kalacak. tabiki hayır.
burda paylasım yapacagınız ulkenın saat dilimini göz ardı etmeyin. ona göre çalısmalarınızı yapın.
herkese bol kazançlar.