@RedLabel ile anlaşılmıştır.yarın sabah ödeme alınıp site devredilecektir.ilginize teşekkürler.hayırlı olması dileğiyle.

Site adresi: JENERİK SAĞLIK DOMAİNİ!
Site için istenen fiyat: 300TL pazarlık sünnettir
Sitenin açılış tarihi: 7 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Sağlık
Günlük hit sayısı, kaynak link: Analytics ektedir
Hosting dahil midir: 1 aya kadar idare ederim
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Gölge Wordpress Teması 75TL - Thatswp Dynamite Professional 65TL - Thatswp Etiket Botu 10TL Toplam 150TL değerinde ömür boyu lisansları dahil!
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Ömür boyu lisanslı
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Domain: Natro.com ücretsiz iç transfer
Diğer Bilgiler:
- 500TL değerinde jenerik domain,
- 150TL değerinde lisansı,
- 100TL değerinde footer link
- 7 aylık emek

Hit tamamen organik olarak büyümüştür, hiçbir backlink veya tanıtım yazısı alınmamış/satılmamıştır. Reklam eklenmemiş, dış bağlantı çıkışı yapılmamıştır.

1-2 gün içerisinde google+ yazar eklenmiş olup, yeni index almıştır. İmleme sayesinde 2-3 dakika içerisinde index almakta olup, imlemeye ait tüm hesap bilgileri satın alan kişiye verilecektir.
SİTEYE ÖZEL BOT İLE SANİYELER İÇİNDE İÇERİK EKLEYEBİLİRSİNİZ.BOT SADECE ALICI ARKADAŞA GÖSTERİLECEKTİR.

HİT PATLAMASINA HAZIR, İLGİNECEK BİR KİŞİYE SAĞLIK SİTESİNİ 300TL'YE VERİYORUM.VERİTABANINI YANLIŞIKLA BOZDUM.Bİ SÜRE BÖYLE KALDI SİTE.ARAYA BAYRAM GİRDİ GEÇ FARKETTİM TEKRAR VERİTABANINI UPLOAD EDİP URL EKLEME İSTEĞİ GÖNDERDİM ŞUAN 40 LARDA HİT AMA YAVAŞ YAVAŞ TOPARLANIYOR TEKRAR YERİNE GELİYOR.ZATEN İMLEME VE BOT SAYESİNDE DAHA DA ARTIRACAKTIR HİTİ.ÖNEMLİ BİR YEREL HABER SİTESİNDEN TANITIM YAZISI DA YANINDA HEDİYEDİR.FOOTER LİNKİ 3 AYLIĞI 100 TL DEN SATILAN BU SİTEDE 3 AY FOOTER LİNKTE KALACAKTIR.

Bu hafta yapmam gereken acil ödemeden dolayı ölü fiyata çok müthiş bir siteyi satışa çıkartıyorum, bu hafta sonuna kadar satılmaması durumunda satış iptal edilecektir.

Ödeme: İş Bankası Havale / Eft - Ziraat Bankası Havale / EFT