Selamlar ,
2 Gün önce açılan sitem için satın aldım. İmlemeler yaptım. İlk günlerde 1 gün geçmesine rağmen index almıyordu. Bugün sitemizin 3. günündeyiz ve index hızına bakın ;
Sitemizin 2 gün önce açıldığına dair kanıt :
https://www.r10.net/yeni-web-siteleri...om-acildi.html
Eklenti bunu sağladı arkadaşlar. Gerçekten başarılı. Önce güvensizdim ama sonuçlarını beraber görüyoruz. Eklentideki tek sorun. Wordpress kısmı. Hala halledemedim. Benim ip adresimin banlandığını söyledi arkadaşlar bana fakat ne yapmam gerektiğini söylemediler. Wordpresste olursa bu iş süper olacak. Hala wordpress için cevap bekliyorum sizden.
Teşekkürler.
Memnuniyet kalitemizi her geçen gün daha fazla arttırmak için çalışırken sizden böylesine övgü dolu sözler duymak bizleri grurlandırıyor. Wordpress ile yaşanan problemler için lütfen müşteri panelinde ki sıkça sorulanlar alanına göz atın. Önerilerimize göre wordpress bloglar oluşturun. Eğer hala problem yaşıyorsanız lütfen 0850 3022995 yada 0850 302TSWP numaralı telefonda Satış Destek alandan benim ile iletişime geçin.
Dynamite ve yeni çıkacak olan ThatsWP ürünleri yeni bir dönemin habercisidir. Bu furyadan faydalanmayanlar rakiplerini izlemekle yetineceklerdir.