Çok aşırı gizli bir bilginiz mi var çok gizli konuşmuşsunuz. Ayrıca çelişkilerle dolusunuz:
"ben hayatımda bir kere 100k üzerine çıkmadım. onlarca defa 100k üzerine çıktım."
Ne demek bu? Açıklayın...
Bana yaptığınız çalışmayı ve sitenizi açıklayın bende size inanayım. Siz değil misiniz bilgiyi gizleyen? Değilseniz açıklayın? Herkes diyor ki "war*z açan kazanır". Böyle düşünmeyenler ise gizli bilgilerle hareket ediyorlar.
bir defa 100k üzerine çıkmadım. onlarca defa 100k üzerinde ziyaretçi çektim. bunda anlamayacak ne var? bir defalık bir başarı değildi demeye çalıştım. çok güldürdün beni ya

hem demek istediğimi anlamamış hemde beni çelişkili olmakla suçlamışsın. düz mantık olan kişiler genelde bunu yapar. beni anlayabilmen için daha çok büyümen lazım.
gizli olan bir şey yok. gizleyecekte bir şey yok. bu ziyaretçi sayılarını özel günlerde yakaladım. anneler günü, babalar günü, sevgililer günü gibi. ancak değişen google algoritmasından sonra maalesef özel günlerde çekilen bu ziyaretçi sayılarını kaybettim. google değişiyor ve değişen google'ın şuanda haber siteleri dışında hiçkimseye faydası yok. tabi bir sonraki güncellemede neler geleceğini kimse bilemez.
ben çok açık konuluyorum ama senin beni anlayabilecek kapasitede olduğundan şüpheliyim. seninle tartışmayı bile zaman kaybı olarak görüyorum. bildiğim her şeyi tabiki açıklamayacağım. açıklarsam ben nasıl internetten geçimimi sağlarım. ancak temel konularda herkese yardımcı olmaya çalışan biriyim. siz istiyorsunuzki parayı cebinize kadar koyalım. o kadar kolay kazanılmıyor para. emek harcayacaksınız sizde. deneyeceksiniz, zarar göreceksiniz. ondan sonra doğruyu bulacaksınız.
tanıtım yazısı ve link satışıyla para kazanmakta bir tercih. ancak kazanacağınız ücret her zaman sınırlı olacaktır. internetten para kazanmak istiyorsanız fark yaratmalısınız ve emek harcamalısınız.
en değerli şey bilgidir. bilgiye bu kadar kolay sahip olmayı beklemeyin. çünkü o bilgiye sahip olan kişiler o bilgi için bazen çok büyük bedeller ödeyebiliyorlar.
sana iyi şanslar.