moredomain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet ingilizce. Hollywood haberleri dışında seninde söylediğin gibi en son haberler veya spor haberleri de olabilir pek tabi.

Hemen hemen aynı tarzda videolar, diğer programlar ile yazıyı nereye koyacağını kendin belirleyebiliyorsun, farklı video geçiş efektleri de mevcut vs.

Videoları mı maalesef paylaşamam, sanada paylaşmanı salık vermiyorum. Kötü tecrübeler edindik bu forumda.

Şu anda, uzun bir süredir ingilizce olarak yaptığım "video ile satış" yöntemini türkçe olarak uyguluyorum. Sonuçlar oldukça iyi, yakında videolu bir kurs programı çıkartacağım. Adım adım ne yaptığımı ve YouTube ile nasıl para kazanılacağını göstereceğim.

Herşey YouTube-Adsense değil, YouTube ile para kazanmak için daha farklı yöntemlerde var.
Tecrübelerinizi benim gibi bir çok kişi merakla bekliyordur. Kurs programınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Amxmodx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ama botla izlenme kasmışsınız bu özgün videonuza o güzel olmamış
yok öyle birşey yapmadım. olduğu gibi duruyor. izlenmesi için bot vs kasmadım. adsense var sonuçta sıkıntı olsun istemem.

elfida adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yanlış anlaşılma olmasın ancak 5 günde 301 kez izlenilmiş videonuz diyelim 50 kişi buradan geldi. 250 kez izlenilmiş.

Özgün bir video 5 günde en az 100k izlenir. Özgün video hazırlamak isteyenlere ek olarak bir tiyo vereyim

En fazla 3 kanal olmali ve surekli ilgilenmelisiniz. Ve cok izlenmek ozgun olmak istiyorsaniz. Videolari pc nizde toplayin movie makerdan birlestirin

Mesela 2103 boyle gecti , 2013 vinelar , Messiden inanilmaz hareketler (yeni) vs vs gibi toplama konular acin. Takipci sayiniz hic olmadığı kadar fırlayacak izlenme sayınızda bi okadar artacaktır.

Ben ilk 2 hafta cok skıntı çektim video başına günlük 10 izlenme alıyordum. Fakat 1.5 haftadan sonra youtube baktı beğeni geliyor. Dün Video başına ortalama olarak 550 seyir aldım. Videolarınız Az olsun öz olsun ve izleyen tarzınızı anlayıp abone olmak istemeli bence bu önemli.

Ve hergün gece 12 de analytics in print ile fotoğrafını çekiyorum. 2 ay sonra yayınlayıp nasıl gelişme olduğunu göstericem inşalalh.
evet haklısınız ama ben özgün hazırladığım video dediğiniz gibi 300 kişiyi geçmedi. aynı şekilde bir çok videom var ve onlarda hep 10-20-50 kişi izlemiş. Sizin bahsettiğiniz rakamlar bana şuan hayal gibi geliyor Umarım bende o noktaya erişebilirim. Fakat birşey dikkatimi çekti, siz birden fazla videoyu alıp birleştirmekten bahsetmişsiniz, ama bu özgün bir video değilki? Yani youtube bunu üçüncü taraf içerik olarak işaretleyebilir çok rahat bir şekilde. Videoları birleştirmek videoları özgün yapar mı bu konuda başka bir fikri görüşü olan var mı? Eğer öyleyse işimiz çok daha kolay demektir