Merhabalar,

Şu anda hali hazırda 15.000 hiti olan siteye portal yapıyoruz , site bir hafta içerisinde bitecek ve açılacak.

Bir kaç şekilde editörlük hizmeti almayı düşünüyorum aşağıdakilerden herhangi birisi sizin için uygunsa pm ve fiyat ile birlikte dönüş yaparsanız sevinirim.

1-) 5 adet video incelemeli ve tanıtım yazılı online oyun incelemesi yapılacak.
(Video sizin tarafınızdan çekilecek ve tanıtırken sitenin adresini falan söyleyeceksiniz.Çok uzun abartı bir şey olmasına gerek yok ama çok kısa "hadi oyun bu görüşürüz" tarzında bir şeyde olmayacak haliyle.)

2-) 5 adet online oyun incelemesi yapılacak , yazıyla yapılacak video olmayacak.

- Oyun isimlerini ben vermeyeceğim , siz bakacaksınız haliyle benim zaten böyle bir makalem var kimseye satmadığım diyorsanız onuda alabilirim.

3-)

- Her gün iki konu girilecek.
- Girilen konular tercihen çeviri konular olacak yabancı oyun sitelerinden alınıp çevrilecek.Birebir çeviri olmasına gerek yok , sadece konunun ne olduğunu anlayıp yansıtmanız yeterli.Bunun yanı sıra çeviriye ihtiyacım yok , oyun dünyasını takip ediyorum zaten ben yazarım haberleri diyorsanız dert değil.Sadece diğer oyun sitelerinden kopyalanmasını istemiyorum.Yazılar ne çok kısa ne çok uzun olacak , orta karar olacaklar.
- Aylık olarak maaş verilecek ve maddi durumumda bir sorun yaşanmadıkça devamlı çalışılacak.
- Portal'a reklam alındığında , reklamcının reklamı yenilediği sürece editörde komisyon alacak.(Site firmalar tarafından tanınan bir site ve daha önce ki portal kapatılmadan önce bir çok firmayla çalışmıştık.Muhtemelen şimdi de reklam vermek isteyenler olacaktır.)

Not : Uçuk bütçelerim yok o yüzden insaflı fiyatlarla dönüş yaparsanız sevinirim.