Alıntı
Sayın Yetkili,
Bilindiği üzere, 04/05/2007 tarihli ve 5651 sayılı “İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun” 23/05/2007 tarihinde yürürlüğe girmiştir.
Başkanlığımızın Bilgi İhbar Merkezine aşağıda yer verilen alan adı/ URL adresi ile ilgili ihbar/ihbarlar gönderilmiştir. Bildirilen ihbara konu olan içeriğin 5651 sayılı Kanundaki sorumluluklarınız kapsamında özdenetim usulü ile incelenerek sonuçlandırılması hususunda gereğini rica ederim.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı
Not: Başkanlığımızca bildirimlerin yapılabilmesi için iletişim bilgilerinizin ( e-posta, telefon, adres) gönderilmesini rica ederim.
Daha fazla bilgi için, “www.ihbarweb.org.tr” ve “www.tib.gov.tr” İnternet adreslerini ziyaret edebilirsiniz.
İlgili URL: http://www.siteadi.net
İlgili alanadı: siteadi.net
Konu ile ilgili biraz araştırma yaptım birkaç arkadaşa daha gelmiş sonuçlar ne oldu aceba yada bu maili almamızdaki sebep nedir? ne gibi bir uygulama olacak site olarak açıldığı ilk günden beri yerli film yayınlamama gibi bir kararımız var.DMCA talepleri anında siteden kaldırılıyor.Mail yolu ile ulaşanlar kaldırılıp bilgilendiriliyor.

Hiçbir şekilde bildirilen içerik sitede tutulmuyor ama böyle bir mail gelince çok şaşırdım açıkcası.Ne olacak sizce arkadaşlar?