foxteknolojinet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuya cevap vermeyecektim ama hergün birşey cıkartan bir müşteri olunca yazmak istedim kimin hesapı silinmiş hadi silinmiş alttaki nedir onuda bir açıkla bakalım yeter artık spam yapan sizsiniz kanıtlara kadar ortada suç duyuruunda bulunan buyurun sizi engellemiyoruz karalama yapacak malzemeniz bitince başka bulursunuz nasılsa konuya son yazımdır istediğinizi yazın cevap verilmeyecektir konu üzerinden

Ya bırakın Allahınızı seviyorsanız ya bukadar da kıvrılmaz bukadar da oynanmaz kanıtlarla vslerle iki gündür arka arkaya tdm talebi açtım yedeklerimle alakalı cvp verilmeden kapanıyor.Bilgisayarım da şifrem kayıtlı her sabah açar girerim bişey yazıcaksam giriş sağlayamadım hadi onuda geçtim telefonum da da kayıtlı bakamadıgım zaman burdan giriyorum.Ekran görüntüsü almadım keşke alsaydım giremedigime dair ozaman ne dicektiniz kim bilir.Birşey yapıyıorsanız arkasında durun hesabı siliyorsanız sildim diyin.Ben dünkü çocuk degilim hesabın silinip silinmeyecegini yanlış girdigimde kontrol edip tekrar giriş sağlayacagımı bilmeyecek kadar.Şifremi unuttum yapmaya çalıştım bu mail adresi ile ilişkili hizmet vs bulunamadı dedi konuya yazdım ne hikmetse hesap tekrardan açıldı.neyse ister konuya yazın ister yazmayın benim yedeklerimi verin.Konu burda kalıcak sorun çözülene kadar aklancak bir tarafınız yokki aklasanız ben sizlerden özür diliyim bilmem ne olsun.Ama siz başta yanlış yaptınız.Tekrar sölüyorum yedeklerimi verin buna hakkınız yok.