Nomster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haklısınız ben konu sahibine mesaj attım yanlış anladıysanız özür dilerim diye.

Peki -rep verenleri açıklama kısmına yazdıkları ne ? Görüşlere tahammülsüzlük bende yok.

Banada bir sürü -rep verildi bence bilgilendirme amacı ile açılmış olmasına rağmen -rep düşündürücü ama takılmamak gerekli bu durumlara -rep benzeri şeyleri önemsemeyiniz, dikkat ettiyseniz 2-3 arkadaş bana değişik şekilde yaklaşımlar sergiledi ben kimsenin kötülüğü için veya kendimi üstün gördüğüm veya yönetici seviyesinde gördüğüm için böyle bir konu açmadım siz nasıl normal standartlarda bir üye iseniz bende o şekilde bir üyeyim.

Alışveriş kategorisine konu açtım dürbün alımı için satıldı yazısını görünce ve forumda bir çok arkadaş bu buton hakkında mesajlarının içeriğinde bunu bilmedikleri için belirttiklerini fark ettiğimden konu açma gereği duydum yoksa ne ben sizlerden üstünüm nede bir ayrıcalığım var hatta hiç bir fonksiyonu olmayan bir üyeyim. Aslında iyi yada kötü ilk mesaj haricinde yorum yapmayı düşünmüyordum ama nedense yapma gereği duydum. Zaten diğer arkadaşlarda benim düşündüğüm gibi düşünüp gerekli yorumu yapmışlar sağolsunlar.

Duyarlı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.