VegaS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında aynı sorunu bende yaşadım o yüzden bu konuda bilgilendirme yapmanız iyi olabilir görüşündeyim, total de 60+ hesap açtınız ancak max 30 kadarı sağlam duruyor şuan.

Hesaplar platformlar tarafından kapanıyor bende öncelikli olarak linkedin gitti sonra wordpress.com sonra delicious dan bazıları...

Kısacası hesap açmak, entegre etmek ve en zoru takip etmek biraz zor görünüyor gözüme açtığım 3 hesapta kapatılınca hevesimde kaçmıştı açıkcası sonra toparladık

Teknik olarak yapılması gerekenleri panelden belirtmiştim ancak buradan da yazayım belki aynı görüşte olduğum veya geliştirilmesine katkı sağlayacak yorumlar çıkabilir.
-Banlanan hesaplara imleme yapıldığı gösteriliyor uyarı vermiyor. (Ben 3 gün sonra hesapların olmadığını farketmiştim)
-Tüm yazılar sayfasındaki "imle" komutuyla karşılaştırıldığında, manuel imleme sayfasından işlem yaptığımda "gönderildi" mesajı veren diğer "imle" işlemine göre gönderilemeyen hesap sayısı 3 e katlanıyor.

Önerilerim;
+Tüm hesapların tek bir sayfada görüp kontrol edebileceğim bir ekran iyi olabilir. (Hatta mümkün olursa hesapların yanına notları veya bilgileri yazabileceğim bir not bölümü? Örneğin: Satışı yapılan linkleri yada reklam sürelerini vb detayları yazabilirim...)
+Panel içinde sistem ile entegreli link checker yazı atıldı yada atılmadı durumunu kontrol etmemizi sağlayabilir.
+Gönderilmeyen(hatalı) ve daha sonra düzenlenen içeriği gönderilemeyen hesaplara tekrar göndermeye çalışmak etkili olabilir.

Beni büyük bir zahmetten kurtarıyorsunuz daha iyi olsun ben daha fazla öderim sorun değil

İlginiz için tekrar teşekkürler iyi çalışmalar
Onur
Merhaba Onur Bey ,

Servislerden banlanma olayı bizim ve diğer tüm yazılımcılar tarafından önüne gecilemeyen bir sorundur. Bunun aşılması şu anki teknoloji ile mümkün değildir.

Banlanmanın genel sebebi , sürekli spam niteliğinde içerik göndermeniz ya da paravan hesap oldugu karşı siteye hissettirdiğinizde gerekleşir.

Banlandığınızda servisler sizi uyarmaz , kullanılan apiden dönen değerler %90'nında TRUE (BAŞARILI) olarak döner. Bunun sebebi banlandığınızı anlayıp tekrar hesap açıp devam etmemeniz içindir. Bu bizim yazılım tabanlı değil , servisin gönderdiği bilgilerden kaynalıdır.

Manuel imlemede tek tek hesap seçim özelliği 3.2 de gelmesi planlanıyor , ancak bu 3.3 güncellemesine de sarkabilir. Ancak er ya da geç bu özellik zamanı geldiğinde aktif olacaktır.

Yazıların hangi servise başarılı dönerdiğini , hangi servisde başarısız oldugunu bunları tekrar gönderebilmek , kod açısından kolaydır. Ancak bizim için bir etken daha var performans. Her yazıya içerik gönderilirken bunları ayrı bir tabloda saklamak , bunaları kontrol ettirmek performanıs negatif yönde etkileyeceği için v2 den itibaren bu özelliği kaldırmış bulunuyoruz.

Tüm hesapları test et butonu koymak da kolaydır. Ancak bunu 2 hafta içinde 2 defa tekrarladığınızda. En başa dönmüş olucaz.. Bu siteden gelen sorgular otomatik geliyor izlenimi ve sonucu suspend

Sizi temin edebilirim ki ; Eklentiden en iyi geri dönüşü sağlayabilmek , en verimli ve performans acısından sıkıntı çıkarmayacak şekilde , kolay kullanımlı olması için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz.

Önerileriniz için teşekkür ediyorum, dikkate alacağız ve çıkış yollarını tek tek deneyeceğiz ve duruma göre yazılımımızı geliştireceğiz.

Saygılarımla
Sinan..