Chevick adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ahmettalha kardeşim en kötü network nasıl yapılır onu bizlere gösterdiğin için teşekkürler öncelikle. Network sistemi güvene dayalı satıştır ve sizin burada yapmaya çalıştığınız çalıştığınız kurumu kötülemekten başka bir şey değildir ve kimse size burada güvenemez kusura bakmayın. Sizin güvensiz biri olduğunuzdan değil bu işi icra etme şeklinizin çok yanlış olmasından dolayı. Herhalde fazla network bilginiz yok.
Chevick kardeş öncelikle bende biliyorum networkun güvene dayalı bir iş olduğunu.Herhalde sen süper bir networkçusun.ya kardeş bu ön yargılarınızı bırakın bir tarafa en kötü network derken ne demek istediğini anlamadım ben ben 8 yıldan bu yana profosyonel network yapıyorum.Bu zamana kadar çeşitli network firmalardan 120 bin tl ye yakın para kazandım.ben burda satış filan yapmıyorum öncelikle onu anlamanı tavsiye ederim.Bizim burda yaptığımız yapmış olduğumuz iş sistemini tanıtan bir siteyi kişilere gösteriyor onların incelemesine vesile oluyor kafasına yatarsa ve kafasına takılan tüm soruları bize özelden veya burdan sorarak cevaplıyor ona göre çalışmalara başlamasını istiyoruz.Ayrıca üyelik ücretsiz yani sen kendini sıkma herkes ne yapacağını biliyor.Saygılar

Chevick adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ahmettalha kardeşim en kötü network nasıl yapılır onu bizlere gösterdiğin için teşekkürler öncelikle. Network sistemi güvene dayalı satıştır ve sizin burada yapmaya çalıştığınız çalıştığınız kurumu kötülemekten başka bir şey değildir ve kimse size burada güvenemez kusura bakmayın. Sizin güvensiz biri olduğunuzdan değil bu işi icra etme şeklinizin çok yanlış olmasından dolayı. Herhalde fazla network bilginiz yok.
chevick kardeşim şunuda belirtmek isterim.Network konusunda hamdolsun biz insanlara öyle güven verdikki ekibimden bir bayan benden fazla para kazandı.Benim düsturum dürüstlük en büyük sermayedir ilkesidir.Bzimle çalışan insanlara her zaman doğruları söyledik ve inancımızda bunu gerektirmektedir.

Chevick kardeş hala yorumlara cevap vermedi herhalde hoşuna gitmedi yorumlar kendinin

Değerli arkadaşlar şirketimizin sitesi yenilendi ve şu an şirket büyük yatırımlar yaptı.Sizde para kazanmak istiyorsanız bu fırsatı değerlendirin.Geniş alt yapısıyla ve ürün çeşitlriyle ücretsiz üyesiyle ülkemizin en iyi yerli sermayelerinden biri olmaya gayret gösteren şirketimizde sizide kazanmaya bekliyoruz.Ben üye olalı 2.5 ay oldu. 400 tlye yakın para kazandım.Siz neye kaanamayasınız.Üyelik ücretsiz ve sermayesiz bu iş fırsatını kaçırmayın.
Ayrıca yeni üye olan tüm herkese 10 tl para puan hediye...
www.ekisimkani.com

Değerli arkadaşlar bu fiyatları görünce sizde şirketimize üye olacaksınız.Foriviada indirimler başladı ve süper fiyatlar sizi bekliyor.Hem kazandıracak hem de kazanacaksınız.

www.ekisimkani.com sitemizi inceleyerek üye ol butonundan ücretsiz olarak üye olun indirimlerden ve diğer imkanlardan faydalanın

Arkadaşlar işimizi okuyup anlamadığınız yer olduğunda skyp adresim ahmet809 bu adresi ekleyin.bende sizi eklerim oradan birebir sorularınızı sorabilirsiniz.Bilginiz olsun