zego adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben elektriği, suyu, interneti aynı gün açtırıp geri Ankara'ya dönmeyi planlıyorum. Elektrik-su yarım saat bile sürmüyormuş. Fakat internet için modemi ilk günden almalı ve eve bırakmalıyım. Çünkü bir daha ki gidişim 20-25 gün sonra olacak. O kadar gün modemi almazsam arada falan kaynarız valla. Sonuçta paketi almak için taahhüt yapıcaz. Vermeleri lazım, inşallah verirler.

Yaşayan birinden öğrenmem çok iyi oldu hocam. Bizim arkadaş migrosun oradakine götürecek beni. Oradan uygun fiyatlı bir paket alacağız. Sen modemi direkt olarak paketi aldığında mı aldın?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:56:48 -->-> Daha önceki mesaj 01:55:54 --

Hocam pek düşünmüyorum fakat çok zorda kalırsam son seçenek bu zaten.

modemi vermeselerde sıkıntı olmaz. senin modemin başka birine verme şansları yok. sisteme modem serileri giriliyor artık. fakat modemi vermezlerse şuna kesinlikle dikkat et, imzalayacağın sözleşmenin son sayfası modem teslim tutanağıdır. onu imzalama. imzalarsan ister iç eder, isterse satar.

2. olarak hediye vereni değilde güvenilir olanı tercih edin. kimlik vereceksiniz.

şimdi aklıma geldide başvurduğun gün dönersen internetin açılmaz. eve gelecekler. birinin olması şart.

BeRKo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sözleşmeyi yapar yapmaz hediyeyle birlikte (sırt çantası) modemi de vermişlerdi internet bağlantısı yapılmadan önce yani..

1 hafta içinde de bağlantı yapılmıştı.. Sürenin bu kadar uzun olmasının sebebi adreste karışıklık yaşamamızdandı normalde 2 veya 3 gün içinde en geç bağlanır sanırım..
sürecin normal hali arkadaşın dediği gibi. ama sen okul başında başvuru yapacak olursan yoğunluktan ötürü gecikme yaşanır. ay sonlarına doğru yaparsan bayi hedefini tutturmuşsa bir dahaki aya atabilir.

Hocam 1 günde tüm ev işlerini yaptırıp geri döneceğim. İnterneti, modemi vb. kurmak için eve mi gelecekler? Birde verilen modemin wireless desteği bulunuyor mu? Netbook olduğu için kablosuz daha rahat olur.
Modemi kurmak için değil. Modem kurulumu diye bir olay yok artık modemler otomatik. Eve hat çekmeye gelecekler. Senin olman şart değil. Evde değerli eşya yoksa kapıya not yaz anahtarı komşuya bırak.

Modem güzelmiş. İstediğim özellikleri karşılıyor hiç değilse. Fakat rica falan bir şekilde onu yaptırmam gerekiyor gün içinde. Çünkü oturup onları bekleyemem günlerce.
Bayiye rica etmen birşeyi değiştirmez. Ekibi direk müdürlük gönderir. Müdürlüğe gidip rica edersen ve etkisi olursa onun faydası olur. Ama modemde bayi %100 etkilidir. İstediğin modemi söylersin stok sıkıntıları yoksa verirler. O resimde gördüğün modem şahsi görüşüm en dandik olanıdır.

Konuyu baya sahiplendim bağımlılık oldu yazmak.