Backlink inşanızı düşünerek yapın,pişman olmayın.
---------------------------------------------------------------------------------
Site Adresi: Güvenlik kriterleri sebebiyle site adresini isteyenlere Pm ile verebiliyorum.
Site Kategorisi: Genel Blog
Seo Trustrank Değeri: 3.814
Site Analizi: 11.08..2013 Tarihli Site Analiz Raporu: Google Pagerank: 3 (17 kategorisi bulunmakta olup 17 kategoride Pr 1-2 arasında değişen değerlere sahiptir.Ayrıca kategori sayfaları dışında konuların bulunduğu sayfaların da çoğu Pr değerine sahip olup,genel PR değeri 1-2 olup Pr 3 değerine sahip konu sayfalarıda bulunmaktadır.) **** - 10.11.2013 Tarihli Site Analiz Raporu: Google Pagerank: 3
Google Indexi: 2.020
Google Görsel Indexi: 2.890
Google Backlink: 0
Alexa Dünya Sırası: 281.027
Alexa Ülke Sırası: 4.233
Alexa Backlink: 255
Yandex Index: 1.546
Dmoz Kaydı: var
Domain Yaşı: 1 yıl 3 ay
Site Lokasyonu: Türkiye
Şu an için alınacak link sayısı 2'dir...Link satışı limitine ulaşıldığında mevcut linklerden süresi biten olduğunda yerlerine link alınacaktır. Linkler Footer kısmına değil sitenin Sitebar kısmına alınacaktır.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Açıklama: Ücretlendirme: - Aylık isten fiyat 20
'dir - 3 aylık iistenen fiyat 40 TL'dir... ( +Diğer sitemden PR 2 tanıtım yazısı hediye )
- 4 Aylık İstenen Fiyat 50
'dir. ( +Diğer sitemden PR 2 tanıtım yazısı hediye )
(Olabildiğince uzun süreli almanız önerilir çünkü kısa süreli link alımında Google işin içinde ticari/hileli işler döndüğünü kolay anlayabilmekte ve akabinde sitenize olumsuz yankısı olabilmektedir ...)
ÖDEME: Misli -
Paypal -
Ziraat -
İşBankası -
VakıfBankası İletisim: 0 535 076 15 99 (Çağrı atmanız yeterlidir size ulaşırım )
--------------------------------------------------------------------------