Merhaba ilk olarak başka sorunlardan dolayı 3 gündür foruma giremedim sebebi özeldir lakin çok istenirse belirtilebilir. Daha da girmeye imkanım yokken İsmail arkadaşımın mesajla uyarısı üzerine dahil oldum ve yorumları okuduğumda gerçekten üzüldüğümü belirtmek isterim ayrıca . Sisteminizin sadece 1 adet fonksiyonu kalmış idi ve sisteminize yani forum sitenize kurulumu yapıp oradan denemeleri yapıyor idim ama geri iadeyi istediğiniz için onunla ilgili bilgilendirmeyi de yaptım telefonların kapalı olması konusuna gelirsek telefonum maalesef rehber dışı aramaları kabul etmemekte bu yüzden ilk mesaj atsaydınız emin olun dönerdim.Birde sizden peşin ücret istemememe rağmen siz peşin göndermiştiniz ben sizden sadece %50 lik kısmını istedim saygılarımla.
Celalettin Yılmaz
Sorunlar ne olursa olsun hocam müşteriye ufakta olsa bir dönüş yapılmalı. Bizde senelerdir bu işleri kovalıyoruz, bizimde müşterilerimiz var. Telefon konusunda malesef sadece çağrı yapabildim, mesaj atmak aklıma gelmedi, zaten bu da bana kalmış bir şey..
benim size değil sizin bana ulaşmanız gerekirdi.
1 adet fonksiyonda kalsa sonuç olarak
günlerdir teslim edilmemiş bir iş. Fonksiyon vs. gibi nedenler müşteriyi pek ilgilendirmez hocam, zaten ben size gerekli iyi niyetimden zamanı bekledim, ama uzadıkça uzadı..
Doğrudur ödeme konusunda çok alakadardınız ama ben iyi niyetimden, güven problemi olmaması açısından peşin yatırma gereği duydum..
İade konusunda özel mesaj attım..