AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne duymak istiyorsun bilmiyorum ama, bir kere banlandiysan ayni bilgileri girersen tekrar banlanirsin, 2+2 = 4. Daha otesi yok.

babamin adina zaten acabilirsin, onda sorun yok, acamayacagini soyleyen olamamis konuda. farkli kisiler oalrak hesap acarsin, herkes onu soyluyor sana zaten. He yok eger babam da banlanmisti ama ikinci hesabi yien ustune actim ama yillardir kazaniyor bulamadilar diyorsan bu konuyu acmanin hicbir anlami yok, zaten sorunun cevabi yillardir varmis sende.

Kisacasi senin ne ogrenmek istedigini ben anlamadim, kim ne demisse hep bi ters cevap vermissin hep bi goze batan cevaplar. Net olarak ne duymak istiyorsan soyle yazalim.
@paradiso35 yazmış. Onun söylediklerine neden ters cevap vermemişim? Like ettim söylediğini. Çünkü mantıklı bir şey yazmış. Aynı isme sahip 10larca adam var. Banka ve cep telefonun önemine dikkat çekmiş, hepsi bu. Ben de başka bir bankadan hesap açıp deneyeceğim. Hatta kredi kartına çekmeyi deneyceğim.

Alıntı
3 kere üst üste ban yedim.2 yıldırda banlandığım isimle yani kendi ismimle açtığım hesaptan ödeme alıyorum.önemli olan banlanan tanımlı banka hesabı,adres telefn. vs.. farklı olması.yoksa aynı isimle veya soyisimle yüzlerce kişi var aynı isim olsada farketmiyor