Merhabalar, aranızda duyan var mı bilmiyorum ama ROTMG isimli bu oyun biraz değişik bir oyun.

Hack&Slash kategorisindeki bu oyunda karakterler piksel piksel ve bu yüzden eminim bir çok kişi çok laf edecektir oyuna

Oyunu baya bir kişi oynuyor. Zevklidir, değildir ondan bahsetmeyeceğim ama şöyle bir şey var.

Her oyunda item, altın alıp satma gibi şeyler var biliyorsunuz ama bu oyunda bunu yapmak çok daha kolay. Mesela defansa +1 ekleyen bir pot(iksir) $0.55 gibi bir fiyata satılıyor. bkz

Ya da mesela okçuların kullanması için bir yay $7 gibi bir fiyata satılıyor. bkz

Şöyle bir enteresanlık da var, oyundaki karakteriniz ölürse siliniyor. Yani ciddi ciddi hem karakteri hem de üstündeki silah, zırh ne varsa kaybediyorsunuz.

Öldüğünüzde ise oynadığınız süre, öldürdüğünüz canavar, üstünüzdekilerin değerine göre bir puan kazanıyorsunuz. Zaten oyunun bu puanları toplayıp en yüksek puana erişmek...

Bir ara oynamayı denemiştim, bir kaç arkadaş edinmiştim ve 2 saatte 4-5 tane dediğim tarzda iksir bulabildiklerini söylemişlerdi, ne kadar doğru bilemem tabi

Denemek isteyen ya da oynamış olanlar yorum yaparsa sevinirim, teşekkürler

Oyun Linki