Baktım hocam, bu tarz yeni trend aşşağıya doğru kayan sayfalar daha çok reklam sektöründe iş yapıyor diye düşünüyorum, size biraz daha oturaklı birşey olsa daha iyi olabilir...Genç ve dinamik bir yapısı var ama gözü yoran/ kafa karıştıran bir durum var
Anladım desteğin ve önerilerin için çok teşekkür ederim .

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan 10-08-2013 mesaj 00:03:57 -->-> Daha önceki 09-08-2013 mesaj 23:53:08 --
konuda sana olumsuz eleştiride bulunan arkadaşlar çok haklı. Bu dediğin iş öyle kolay olmaz ki o sebeple Türkiyede öyle büyük bir site yok.
Pardon yorumunuzu yeni gördüm . Tabiki olumsuz eleştiri olmalı önemli olan zaten olumsuz eleştirilerdir ama dövecek gibi değil makul bir şekilde söylenmelidir. Birde şöyle bir durum var çoğu insan bu siteleri bilmiyor bu siteler bir zincir üzerine kuruludur reklamını kendisi yapar . Yani sen siteye girersin bir proje gönderirsin projenin destek görmesi içinde sosyal ağlarda paylaşırsın böylece reklam trafiği artmış olur. Önemli olan giriş reklamı yani ilk üyelere doğru ulaşım bu ulaşım sağlanırsa olacaklar hayal gücünüzü zorlar . Ben size site tutarmı tutmazmı demiyorum ben tuttururum siz onu bana bırakın . Sitenin içeriğinde sizce neler olmalı vs butarz yorumlar istiyorum . Türkiyede öyle büyük site olmamasının sebebi site sahiplerinin insanların isteklerini değerlendirmemiş olması yani proje başlangıcında müşteri değer formu oluşturmamış olmasıdır. Müşteri değer forumu tıkırında giden bir projenin tutması hayal bile edilemez. Önce kendi gelirini düşünen siteler hep batmıştır önce kullanıcı hedefli olmalısın.