Youtube için kullandığım 2 tane pini aktif olan ama boşta olan hesap var.
Onlarla deneyebilirmiyim? Yoksa sıfırdan hesapmı açmak gerek?
Birde ocak ayında aldığım ama indexi boş olan domaine sabah bot ile haber attım şuanda başvuru yapayımmı?
Youtube konusunda pek bilgim yok, mantıken onlarla başvurup onay alman daha kolay olacaktır diye düşünüyorum. Domainin Ocak ayında veya 10 yıl önce alınmış olması içerik girilmesiyse hiç önemi yok. O site için bekleyin biraz daha kategoriler dolsun. Ama özgün içerik ağırlıklı olsun. Bot sonuçta başka siteden çekiyor, aynı içerikten kim bilir kaç tane sitede var.
bilgileri baştan sona okudum.
http://kuyumcuatelyesi.blogspot.com/
böyle bi blog kurdum ve kendi makalelerimi paylaşıyorum, tahminen kaç makale daha yazdıktan sonra başvurmamı önerirsiniz ?
Hocam sayı vermem abes olur. Net bir rakamı falan yok bu işin. Zaten blogspotta düzenli, özgün içerik girersen kısa sürede onaylıyor. Şöyle 1 ay geçince -tabi düzenli yazmak kaydıyla bir ay- başvurman daha iyi olacaktır. Süreyi daha da uzatırsan daha iyi olacaktır.
Başvurdum hocam
Hayırlı olsun.
Hocam değerli cevabın için teşekkür ediyorum.Bütün kategorileri kontrol edeyim hemen.
Birde hocam .Ben kabul etmiyor diye başka maillerde başvurdum aynı gün cevap geliyor politisamıza uygun değil diyor.şimdi ben boş varmı onu kontrol edeyim.
Dönüş yaparım
Bana da son yaptığım başvurularda ya politikalarına uygun değil site, ya da içerik yetersiz.. Üstüne de düşemiyorum diğer işlerden.
hocam bilgiler için tesekkürler ancak dediginiz yöntem ile başvurduk nafile 2. onay gelmiyor.
Hocam farklı bir mail adresiyle tekrar denersen iyi olur.